01 oktober 2008

Saa fandt jeg endnu en livery hall!

Den sidste uge eller to har virkelig staaet i de fine steders navn og i dag var ingen undtagelse. Jeg er en stor fan af at have lidt tjenester udestaaende, men det eneste problem med det er at sommetider er det mig der skylder nogen en tjeneste og i dag var det tilfaeldet. I et anfald af mild sindssyge (det synes at vaere ved at vaere mere og mere hyppigt forekommende!) var jeg helt tilbage i April kommet til at love nogen noget - for den foerste Oktober og lige pludselig var vi naaet saa langt i kalenderen at det var tid at komme i action. GULP!

Jeg havde lovet at moede op i "The Painters Hall" i Little Trinity Lane til middag i dag, for efter lunch at snakke til en forsamling "Customer Service" folk om compliance og nogle regelaendringer, som skal implementeres pr den 6. Marts naeste aar.

Det er mange aar siden jeg har gjort nogen "public speaking" (holde tale lyder saa formelt, men saadan hedder det nok paa dansk) og jeg maa indroemme at da jeg genkendte en del af de andre speakere gulpede jeg engang - jeg naar dem bare over hele hovedet ikke til sokkeholderne! Det rystede billede af den ellers saa flotte trappe er garanteret noget at goere med alle de sommerfugle der floej rundt i maven paa mig da jeg ankom og indsaa at der ogsaa var adskillige folk der jeg kendte - og folk som er en langt stoerre autoritet end mig paa det givne omraade.

Jeg gik ikke lige ind i hallen, for mine sko klaprer saadan paa saadanne et fint parketgulv og der var en anden speaker igang paa det tidspunkt, som jeg ikke ville forstyrre. Noget af det foerste jeg fik oeje paa inde i salen var selvfoelgelig en ordentlig lysekrone, som jeg diskret proevede paa at faa et lille billede af.

Da jeg endelig kom ind i salen saa jeg at der hang ikke mindre end tre af slagsen og funklede om kap og det lykkedes mig at faa lusket endnu et billede med hjem i lyskassen.
Talen blev overstaaet og var, efter sigende, en success. I hvert fald blev der hverken smidt med raadne tomater eller kaalblade og efter kom der adskillige folk op til mig efter og skulle lige tjekke dette og hint. Tilsyneladende er tjenesten nu betalt, godt og grundigt. PYHA, jeg overlevede, og saa fik jeg ogsaa the Painters' Hall at se, se der havde jeg jo ikke vaeret foer. :)

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

YeeHawwww!

Lene sagde ...

Selvfølgelig blev det en succes, jeg er sikker på at du er en videnskapacitet, og dine indlæg her vidner også om, at du må være en god ordformidler.

Tina - omme i London sagde ...

Yep Irene og ehmmm... TAK Lene. Jeg har ikke den store tillid til mine ordformidler egenskaber, isaer ikke paa dansk. Jeg kan sagtens brokke noget af mig, men det er lige praecis der problemet ligger. Jeg takker og bukker. :)

Conny sagde ...

Hvad er der med dig og lysekroner?
Husk en anden gang at tjeneste tit skal betales til bage.
Jeg kan forstå klarede det fin i stil

Tina - omme i London sagde ...

Conny, jeg er skam overhovedet ikke ked af at betale tjenesten tilbage; jeg havde bare ikke lige forventet det ville vaere paa den maade. :)
Mht lysekronerne, saa er jeg bare bidt af en gal lysekrone.

Conny sagde ...

Tine nu må du ikke misforstå mig, jeg mente bestem ikke, at du er bange for betale tjeneste tilbage.
Kan de have en rigtig god weekend

Tina - omme i London sagde ...

Bare rolig - jeg misforstod dig ikke. :)