27 marts 2007

Min smukke magnolie

Tabblo: Magnolia

Se mine Tabbloer her;

Jeg elsker min smukke magnolie og kan slet ikke lade vaere med at tage billeder af den. Disse er taget den 17 Marts 2007.

8 kommentarer:

Lene sagde ...

Hvor er den smuk Tina, jeg kan godt forstå, du er glad for den

Tina - omme i London sagde ...

Tak Lene. Det er bare synd den blomstrer i saa kort tid!

Anonym sagde ...

De er flotte. Jeg har overvejet om man skulle købe sådan et træ til haven ... og lysten bliver ikke mindre når jeg ser dine billeder

Tina - omme i London sagde ...

Altsaa nu har jeg ikke aktier i Magnolie Plc, men jeg kan paa det varmeste anbefale den. Traet er nemlig ogsaa et flot trae, bare med blad paa - og den ene lille maaneds blomster varsler saa dejligt om foraar. (",)

Anonym sagde ...

:-) Den blomstre da tidligt... de blomstre jo normalt først i Maj.(gør de ikke)

Jeg er også ret vild med dem, men jeg har desværre ikke en have og min tagterasse har jeg kun 2 måneder endnu. Jeg skal flytte. Så tanken om at udplante en i en stor krukke kan jeg vist godt glemme... *...Suk!*

Anonym sagde ...

Til de magnolietrængende kan jeg kun anbefale at få startet nu, det tager nogle år, nogle gange, før de begynder at blomstre!

Anonym sagde ...

Hvor er de bare smukke! Min nabo har også et magnolietræ, som jeg nyder godt af. Hvis jeg kunne.. ville jeg ændre træets navn - til noget som ikke leder tankerne hen på smagløst og kedeligt, som jeg synes "magnolia" gør :-)

Tina - omme i London sagde ...

LOL Sofie - det har jeg faktisk slet ikke taenkt paa! - Du kan bare kalde den et tulipantrae, for saadan hedder den ogsaa. (",)