13 marts 2007

Den bestoevlede - nu med fornuftige sko

Da jeg startede mit nye arbejde lovede jeg mig selv at jeg ville gaa med fornuftigt fodtoej paa vej til og fra arbejde, i stedet for at oedelaegge mine foedder i og hoejhaelede ved at gaa en 5-8 km i dem hver dag!.
Jeg var heldig og fandt et par rigtig gode og varme Wrangler stoevler til naesten ingen penge og har aldrig fortrudt et oejeste blik.
Nu foraaret er saa godt paa vej er de dog blevet noget varme - eller rettere: FOR varme. Jeg var simpelthen paa nippet til at smelte i sidste uge, bare ved tanken om at tage dem paa. Nu var gode dyr raadne, for naar man foerst har faaet begyndt paa at forkaele sig selv paa den maade, saa er det svaert at gaa tilbage til den gamle vej igen.
I loerdags var vi i Croydon et smut og jeg slog turen ind om verdens bedste skoshop: CLARKS. De kan altsaa bare noget med sko!
Clarks skuffede selvfoelgelig ikke. De var leveringsdygtige i et par rigtig fornuftige sko til en rigtig fornuftig pris.
Det er faktisk fantastisk det altid kan lade sig goere. De har saa mange gammelkone sko, og samtidig kan de praestere noget det tilnaermelsesvis ligner et par sko til en "ung" kone som mig. (",)
Ok, ok - Jeg maa indroemme jeg foeler mig temmelig meget som en gammel nonne med de sko paa, men for hulen hvor goer de da godt paa foedderne - og saa er de knapt saa varme som stoevlerne!
Ifoelge Clarks skal man "act your shoe size, not your age".
Foreloebigt vil jeg koncentrere mig om at opfoere mig som min alder og ikke den alder og profession man skulle tro jeg havde, hvis man skulle doemme paa mine sko!

6 kommentarer:

Lene sagde ...

Heldige dig Tina, jeg mangler at få købt sko, og jeg hader at shoppe, men i morgen skal det være, for støvlerne ER blevet for varme

Tina - omme i London sagde ...

Netop - jeg blev ogsaa noedt til at gaa med stoevlerne indtil en fornuftig loesning kunne findes. Nu skal jeg lige have andedapperne gaaet til. Det tager altid et stykke tid med mig!

Anonym sagde ...

Må man se hælen på dapperne?

Tina - omme i London sagde ...

Hwoffen hael? (",)
Jeg maa tage et upside-down billede, saa forstaar du!

Anonym sagde ...

Bare fra siden ... ;-)

Sanne sagde ...

Clarks og Ecco....så går man godt:-)