10 december 2011

Vandstandsrapport

Hvis man har nogen som helst interesse i vejr, saa skal jeg ikke sige andet end man kan faa plejet sin hobby i disse dage i Limfjordslandet. Vandstanden er ca. 1.5m over normale vande og Fur er krympet en hel del i disse dage.


Normalt starter stranden der hvor man kan se den yderste raekke graes paa billedet, men i dag var stranden helt forsvundet og marken der normalt adskiller strand og vej var under en hel del vand.


Groeften hen langs vejen var fyldt til randen og vandet skulle ikke stige meget inden det ville staa over vejkanten. Det gik ikke saa galt paa lige den straekning, men det gjorde det til gengaeld andre steder, hvor man skulle koere nogle ret store omveje for at komme frem.


Vinden havde lagt sig lidt i dag, men det tog vandet ikke nogen notits af, det blev hvor det var. Det var lige foer folk skulle svoemme til og fra faergen for at kunne komme frem, som ses paa videoen paa dette link.


Som i gaar skiftede vejret den ene gang efter den anden og fra knaldblaa himmel og genskin paa fjorden blev vandet pludselig helt groent og himlen en kunstig svovlblandet farve.


Mellem diverse familiekomsammener og julefrokoster kunne man godt lige naa ud i det maerkvaerdige lys og snuppe et par billeder. Man kunne fristes til at tro at der var noget galt med mit fotografiapparat , for gruset og sivene er da ikke normalt orange, men fotografiapparatet fejler intet - det er bare vejret det er galt med. :)

3 kommentarer:

Eva sagde ...

Du har sandelig valgt nogen spændende dage rent vejrmæssigt til din juletur. Jeg håber altså snart, at vejret falder lidt til ro.

God søndag.

Jønne sagde ...

Ja vejret var lidt vildt i fredags. Om formiddagen kørte jeg op mod Løgstør forbi Trend hvor bølgerne ramte da de kom fra Fur.Jeg har lige set mine billeder og der er godt nok gang i baljen.
Godt det ikke var mig der skulle flyve i det vejr.. Jeg håber du har haft en god tur på trods af vejret...

Tina - omme i London sagde ...

Eva - ja, jeg er ikke kendt for at gaa og kede mig. :)

Joenne - vildt er en god beskrivelse! :) Flyveturen gik fint.