16 december 2011

Julens 15. kalenderlaage

Den femte kalenderlaage boed paa aarets julefirmafest. Vi skulle troppe op paa the Grange Tower Bridge Hotel klokken 19.00 til et glas champagne foer den traditionelle julemiddag blev sat paa bordet.

I loebet af December maaned er det virkelig en proevelse at faa en taxa i the City, men det lykkedes og vi naaede toerskoede frem, tidsnok til at skaale julen ind med vore kolleger, foer den mere formelle del af aftenen startede. Der er altid bordkort paa bordene og vores office manager (ved ikke lige hvad saadan en hedder paa dansk) sveder i dagevis for at faa bordplanen til at gaa op i en hoejere helhed. Snakken og grinen salen rundt var bevis paa at hun igen i aar havde gjort et godt stykke arbejde. 


Det er lidt af et lotteri med maden til saadan en fest, for vi var jo langt fra den eneste julefest paa hotellet og koekkenet havde lyntravlt. Der var mange hundrede munde der skulle maettes og naar man laver mad i det kvantum synes jeg altsaa tit det bliver saa som saa med kvaliteten. The Grange havde vaeret smart nok til kun at lave to versioner af middagen, en vegetarisk version og den traditionelle kalkun med "all the trimmings" og det gjorde de bare godt.

Det blev ALT for sent inden vi kom hjem og for hulen hvor var jeg traet da vaekkeuret gav lyd i morges, men vi har godt nok ikke kedet os i dag, som vi kom i tanker om alle de pudsige episoder fra i aftes. Mange stoenner over at festen bliver holdt paa en torsdag, men jeg synes altsaa det er ret genialt at man ikke skal bruge loerdagen paa at have toemmermaend. :)

3 kommentarer:

Irene sagde ...

WOT? Ingen lysekrone? Cheapskates!

Donald sagde ...

Jeg tænkte også "hvad er meningen! At holde en julefrokost TORSDAG aften!"

Men det lyder nu godt nok alligevel, at man kan gå på arbejde og fortælle hinanden historier.

Har du nogen sinde prøvet at lave mad til mange mennesker? Jeg har ikke, men min søn har stået i køkkenet på restauranten i Tisvildeleje et par somre, og han siger det er hårdt - uanset om det er "a la carte" eller dagens ret. Men man får vel håndelaget efterhånden, hvis man prøver under kyndig vejledning :)

Tina - omme i London sagde ...

Irene - cheapskates har du helt ret i. Vi blev heller ikke transporteret frem og tilbage til the venue. :(

Donald - jeg har lavet mad til en del mennesker, men ikke 100 ad gangen. Det er skoent naar folk kan faa det til at klappe. :)