27 december 2011

Tredje juledagsmiddag

Tredjedagens julemiddag var meget taet paa at staa paa julemadsrester igen. Jeg havde baade faaet koebt en wokblanding, havde tjekket at der var nudler i skabet og var saa smaat begyndt i tankerne at skaere lidt koed ud, mens jeg fantaserede om et godt glas roedvin og en stille aften.


Vi havde lovet det yngste barn at vi ville tage med hende ud og koebe en computer og den tur tog noget laengere end planlagt og saa fik hun og min elskede en genial ide paa hjemturen, for de kunne godt se at jeg ikke var helt vild i varmen med tanken om at skulle hjem og lave mad efter den tur.


Nu har jeg saa laert noget nyt. Man kan godt drikke roedvin sammen med Morleys chicken and chips!


5 kommentarer:

Eva sagde ...

Rødvin går vist til det meste.....
Det var en fin ide med lidt fastfood. Sådan nogen indkøbsture har det med at trække ud.

folehave's univers sagde ...

God ide. Ja jeg er enig, rødvin går til det meste, det er et spørgsmål om at trænge tilstrækkeligt. Det gør man oven på en sådan bytur.

AagePK sagde ...

Og der skal da endda noget rødvin til for at få det nedsænket, sunken...whatever!
I Glasgow dypper de også marsbars i dej og fritterer dem, har jeg set. OG HÆLDER BROWNSAUCE OVER!
Blimey! Og velbekomme!

KirstenK sagde ...

Fastfood og rødvin lyder da som en mægtig ide ...uden at jeg dog har den store viden om det...i hvert fald med hensyn til rødvinen...

Tina Wishart sagde ...

Eva - ja, et glas roedvin kan egentlig glide ned med det meste. :)

Folehave - :)

Aage - fried Mars bar er sgi da en fed opfindelse, jeg tror dog historien med "brown sauce" er en skroene. :)

Kirsten - LOL!