30 december 2011

En tur til det nye hus - del 3...

Foerst i december rendte vi ind i et problem som har strukket projekt ombygning i langdrag. Vi overvejede haardt og laenge om vi maaske var gaaet i sving med et projekt der var lidt for stort. Da vi koebte huset vidste vi godt at ALT skulle goeres, men hvad vi ikke vidste var at der var orm i traeet under huset. Det tog vi som en oplevelse og langt de fleste gulvspaer er blevet skiftet ud, saa vi ikke staar med det samme problem igen om en 5-10 aar.


Vi har haft saa mange soede tilbud om hjaelp, men alle fra folk der skal have et sted at overnatte og lige praecis sengepladser har vi ikke for mange af, faktisk har vi ikke flere end dem vi selv optager og teltvejr er det ikke just - desuden har vi ikke noget telt! Spaerret, som anes under gulvet paa billedet her er et af dem der har givet rigtig store problemer. Det er en 7-8 meter langt, skal igennem tre rum, under trappen og bag om gasledningen. Der var ret store hurraraab, da det puslespil endelig faldt paa plads.


Dagens store og positive overraskelse var hvad jeg fik oeje paa da jeg naaede til dette rum, hvor der foreloebigt er blevet lagt plader paa. De skal op igen, saa der kan komme isolering under, men nu har jeg bevis paa hvor genial min elskede er. Han har fjernet alle doertrin, inclusiv det der var under den orange doer, saa der kan laegges gulv gennem alle rummene i stueetagen. Hold fast, hvor jeg glaeder mig til vi naar saa langt!


I hallen er gulv ikke det vi har mest af, men det kommer og det goer trappetrinene ogsaa, men foreloebigt er jeg ganske godt tilfreds med den sten der udgoer nederste trin. Min elskede mener snart han skal have mig laert at svinge en malerpensel. Der er ikke noget jeg hellere vil!

9 kommentarer:

Donald sagde ...

Jeg skal også se at komme i træning med malerpenselen, sidst var øvelse på skuret. Jeg husker regel nummer 1: Penselen skal være god! Så kan den holde på malingen uden at man får det opad på skaftet :)

Det er ellers et stort arbejde, I er igang med - hvor bliver det pænt.

Eva sagde ...

Hold da op et projekt I har givet jer i kast med. Men det går da fremad, kan man se. Hvor må det være dejligt, når I kan flytte ind.

Gitte sagde ...

Pyha...blive helt svedt at det stor projekt I har gang i...Det blive da skønt, når det en gang er færdigt. Et godt nytår til dig og dine..glæder mig til at læse meget mere i 2012 ;-)

AagePK sagde ...

Geniet bliver jo nok lidt klogere den dag, han er gået tidligt i seng i bageste stue, og du går med høje hæle i den forreste: grunden til, at gulvbrædderne stopper ved dørtrinnet er, at man nødigt vil eksportere trinstøj fra et rum til et andet. Du har også problemet ved radiatorer og vandrør, der kan transportere støj fra kælder til kvist, hvilket gør dem til telegraf i fængslerne, ved du jo nok.
Det der med den 7 meter lange gulvbjælke er da vist et af de meget engelske påfund, øriget er så herostratisk berømt/berygtet for, mon ikke? ;-)

Lavendel sagde ...

Hvor det bliver flot, når det er færdigt! Godt Nytår!

Lavendel sagde ...

Hvor det bliver flot, når det er færdigt! Godt Nytår!

Lavendel sagde ...

Hvor det bliver flot, når det er færdigt! Godt Nytår!

Tina - omme i London sagde ...

Donald - det bliver altsaa dejligt naar der i det mindste kommer lidt maling paa vaeggene. :)

Eva - ja, det er et stort projekt, men det er da dejligt at have noget at se frem til.

Rav og Krat - Jeg er vildt imponeret over min elskedes kunnen og som jeg glaeder mig! Godt nytaar til dig og dine ogsaa.

Aage - jeg maa indroemme jeg gik ud fra at det med gulvspaerrene var det samme som med loftspaerrene, de skal vel gaa fra den ene side af huset til den anden?
Mht gulvet, saa er trinstoejsdaempning et spoergsmaal om at isolere gulvet ordentligt. ;)

Lavendel - det tror jeg paa - og godt nytaar til dig og dine ogsaa.

AagePK sagde ...

Tina: prøv at save en violin over: så kommer lyden heller ikke ret langt! ;-)