17 august 2009

Ny paa matriklen

P1320647

“Kom lige og se denne her kat” loed der fra haven i eftermiddags og katteelsker som jeg er dryssede jeg ud for at se hvad der var snakke om. Der laa den smukkeste graa siameserlignende kat og kiggede paa mig med lysegroenne oejne. Jeg var solgt til stanglakrids med det samme!

P1320646

Jeg havde lyst til at rende ud saa staerkt som mine foedder kunne baere mig og koebe et halsbaand og kalde den min. Joesses, hvor var den da bare smuk! Jeg kom i tanker om at der var en “missing cat” poster paa en lygtepael uden for vores hus, saa jeg gik pligtskyldigt ud og tog telefonnummeret. Jeg blev da helt glad, da jeg opdagede at det var den helt forkerte kat og at jeg kunne nyde denne her lidt endnu. ;)

P1320655

Katten foelte sig aabenbart HELT hjemme og slaengede sig fluks i havemoeblerne. Foerst tog den et saede i skyggen, men saa fik den oeje paa en i solen og flyttede sig straks. Det var mit saede, men det gjorde slet ingenting. Jeg kunne godt staa op.

SUK, hvor var den bare laekker, men da vi var faerdige med at spise og den havde faaet et lille stykke flaeskesteg dryssede den ned i bunden af haven igen. Det goer ingenting hvis den flytter ind. :)

Technorati Tags: ,

7 kommentarer:

Therese sagde ...

Årh den er fin. Ligner en lille russian blue el.

Bente sagde ...

Åhr, hvor er den dejlig! Den måtte såmænd også gerne bo hjemme hos mig (hvis altså ikke det var fordi, at mine to katte nok ville protestere (hmmm ... i øvrigt er jeg sikker på, at det ville manden også!)).

Spændende, om 'din' kat dukker op igen ;-).

Anonym sagde ...

Mangler du en til at passe den, næste gang du skal på eventyr?

Så kender du mit tlf. nr.

FUUR. sagde ...

Det er godt at kende, et "anonymus"
tlf. nr.

Min finger smuttede, det er bare mig.

Tina - omme i London sagde ...

Therese - det goer den nemlig. Den er bare saa flot!

Bente - vi saa den ikke i gaar. :(

Moar - jeg kendte skam godt telefonnummeret til trods for det var anonymous. :)
Vi faar se om der bliver en kat at passe, men I kan da altid bare komme i tilfaelde af at der er.

Fr. Møller sagde ...

Det meget trekantede ansigt og de grønne øjne siger helt klart Russian Blue. Min nys afdøde Fie var temmelig meget Russian Blue - skønt temperament og masser af kattepersonlighed.

Tina - omme i London sagde ...

Jeg saa den bare den ene gang, men ih, hvor jeg forelskede mig i den. Jeg kan godt forstaa du savner din kat!