16 august 2009

Lad os spise ude

P1320540

Vi var paa farten i gaar og paa hjemvejen blev vi enige om at vi ikke gad lave mad, men ville stoppe ved den fish & chips shop vi plejede at frekventere da vi boede andetsteds. De laver bare jordens bedste fish & chips og vi kunne saa godt lide parret der ejede butikken. Det viste sig at vaere laenge siden vi havde vaeret der, for de nye ejere havde i hvert fald ejet butikken i to aar! Vi tog chancen og handlede med de nye indehavere.

P1320546 
Vi koerte om til Beckenham Place Park for at saette os i parken og spise. Beckenham Place Park er en 200 acre park med en 18-hullers golfbane, men ogsaa med et stort naturomraade, som vi har haft saa meget glaede af da boernene var smaa. Vi plejede at gaa derover i weekenden og cykle, spille bold og bare udforske.

P1320552

Bygningen er nu golf shop, cafe og sikker meget andet, men traenger til at blive sat i stand. For mange aar siden var det et herresaede, som jeg faktisk slet ikke kender historien til. Sikken et sted at bo!

P1320555
Vi satte os med vores nyindkoebte fish and chips og haabede paa det bedste. De nye ejere er de gamle ejere vaerdige. Uhmmm… hvor det smagte!

P1320567

Vi stod et stykke tid og kiggede paa golfspillerne, mens skyggerne blev lange. En dejlig afslutning paa en hyggelig dag.

2 kommentarer:

FUUR. sagde ...

Som den opmærksomme læser jeg er,
ser jeg en cykel, lænet op af et rækværk.

Det er måske fruens nye cykel, som hun på den måde vil vise frem?

Nå nej det er jo en herrecykel.

At cykle, er go motion, jeg taler af erfaring.

Model, Mustang Dagmar, indkøbt i dagli brugsen på FUUR, er et glimrende transportmiddel.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Nej, fruen har ikke faaet cykel endnu, men det kommer vel en dag.