13 august 2009

Udsalg

Jeg oensker mig saadan en cykel og i dag saa jeg et udsalgsskilt i cykelbutikken.

IMG_4134 Den jeg helst vil have koster omkring 5,000 dkr og det synes jeg altsaa er lige dyrt nok for en cykel. Nu har jeg set en til under 3,000 dkr og ogsaa en til under 2,000 dkr, men den sidste findes kun i str. lille og str. mikrospkopisk! Jeg skal altsaa have en ordentlig stor KONEcykel, ikke en til et barn.

IMG_4137

Denne her er meget lidt koen, men den er efter sigende en god robust cykel. Jeg synes stadig den er noget lille, men jeg er ikke helt sikker om det er synsbedrag pga de smaa hjul. Jeg maa ind og have en test tur paa den.

Er det meningen den skal vaere min, saa er den der endnu, naar jeg har pengene til saadan en investering!

Technorati Tags: ,

5 kommentarer:

Leif sagde ...

Du må bare ud og samle flasker, Tina :-)

Nå nej, der er vel ikke pant på flasker i England? :-(

Tina - omme i London sagde ...

Nej, desvaerre, saa jeg maa finde paa noget andet. :)

FruE sagde ...

Cykler er desværre lidt dyre, eller i hvert fald de gode og solide. Håber du finder dig en passende cykel til en fornuftig pris.

God weekend.

Donald sagde ...

Sørg for at finde en ordentlig cykel-mekaniker, så kan man handle der.

Jeg har arvet en lidt for lille mountain bike af min søn, og der mangler en skrue og/eller en saddelspænder. Det kan en god cykelsmed klare (hvis han ellers har et værksted) men jeg er bange for at det koster så meget som en halv ny cykel.

Tina - omme i London sagde ...

Fru E - jeg kan simpelthen ikke faa mig selv til at give en stoerre formue for en cykel, naar jeg ikke ved hvor meget den bliver brugt. Vi ser hvad jeg finder.
God weekend til dig ogsaa.

Donald - jeg kigger alle mulige steder, men kender allerede til en cykelmekaniker, min egen helt private og han er helt gratis for reperationer og ganske villig til at soege efter loesdele og installerer dem ogsaa, hvis det skal vaere. :)