09 januar 2009

Vinterhaven

Draper's Hall er et af de gamle livery halls, som er hjemsted for "gardinmagerlauget" (det er den naermeste oversaettelse jeg kan komme i tanker om). Hallen ligger paa hjoernet af Throgmorton Street og Throgmorton Avenue. Tit gaar jeg forbi der enten morgen eller aften, eller maaske paa vej til et moede. Tit stopper jeg og kigger ind i haven, som er en lille gaardhave med bygninger for den ene ende og den ene langside og et paent, hoejt stakit paa de andre to sider.

Haven har nogle skoenne og lidt usaedvanlige traeer og et lille springvand, der plisker og plasker hele aaret rundt. Ikke stort og prangende, bare et lille delikat springvand. Hele vejen rundt i haven er der smaa stenmure og der staar lidt baenke rundt omkring, saa man kan saette sig ned og nyde springvandet plasken og de koenne smaa blomster der staar i haven det meste af aaret. Det er en skam at haven ikke er aaben for offentligheden, eller rettere bare for mig, for ellers ville der blive et haesligt rend! Der kunne jeg sagtens sidde med min lunch og mit strikketoej paa de lune dage og nyde livet i en times tid, mens resten af the City loeb forbi med forhastede skridt. Maaske man skulle se om man kunne blive meldt ind i lauget - jeg har da tit syet gardiner, saa jeg er da helt klart moden til saadan et medlemsskab.

2 kommentarer:

Conny sagde ...

I den have kunne man ledt få et par timer til at gå, bare side der høre springvandet plasken, jeg elsker lyden af vand,stedet må også være meget smuk om sommeren

Tina - omme i London sagde ...

Ja ikke, Conny. Der kunne vi godt sidde med et enkelt glas vin eller to. :)