10 januar 2009

Loerdag i Januar

Jeg var oppe i paen tid (laes: foer 9!) i dag, da jeg skulle et smut om frisoeren. Hun storgrinede af mig, da jeg traadte ind ad doeren og fortalte at en af hendes kunder havde vaeret lige ved at miste et oere, da jeg havde sendt hende en text den anden dag, for at faa en tid. Beskeden loed: "Are you able to fit me in for a cut and colour on Saturday morning, please? I was jut told I'm beginning to resemble a YAK!" (har du tid til at farve og klippe mig loerdag morgen? Jeg har lige faaet at vide at jeg begynder at ligne en yakokse). Hun var naer doed af grin, men kunne vidst godt se hvad min kollega mente, da jeg troppede op. Jeg lignede simpelthen en (graahaaret...) lasseron!Min elskede hentede mig fra frisoeren og saa tog vi ud paa den ugentlige handel, som vi ellers tit proever paa at faa overstaaet paa en hverdagsaften, men i denne uge har han vaeret ALT for traet, naar vi naaede til aften, for han har jo ligesom gang i et projekt eller to...


Vi havde nogle boller der var blevet noget toerre og de kom ud paa plaenen til fuglene. Jeg naaede ikke at snuppe et billede af Piphans, da han hapsede et ordentligt stykke broed, men heldigvis naaede solsortene (LOL - jeg var lige ved at kalde den en solsikke!) og roedkaelkene ogsaa at faa en bid, inden solen gik ned. (undskylder den forringede billedkvalitet, men det var lige skummelt nok til at tage billeder paa afstand!)


Nu da haaret er duttet og ugens indkoeb overstaaet, saa vi har sat os med hver sin computer og jeg med strikketoejet ved siden af inden vi skal vaere klar til at gaa i byen i aften. Jeg strikker vanter for tiden. De her skulle gerne blive med piratmotiv og jeg skal have strikket to par til en hemmelig gave.

Jeg er helt vild med at strikke i to traade, skoent det er noget langsommere end naar man bare kan strikke derud af uden at kigge paa hvad man laver. Jeg proever altid paa at strikke efter et monster, men det er jeg simpelthen ikke saerlig god til, for jeg bliver altid noedt til liiiige at lave lidt om paa det. Jeg er jo saa meget klogere end de professionelle strikdesignere, kan du nok forstaa...

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

hei Tina. Og så var jeg her......nå er begge dine blogger i min blogg som links!!!
Utslettet til snuppa heter helvetesild, det er en nervesykdom, faktisk. Din mann har nok hatt atopisk eksem, for det har hun også hatt før. jeg bruker kun vaskemiddel uten parfyme, og hun har ikke syntetiske klær mot kroppen. Ikke for mye sitrusfrukter og jordbær, det gir også eksem.
Lykke til med strikkeriene!!

marbi sagde ...

Hmmm, et billede af yakoksen havde da været på sin plads, jeg har lidt svært ved at forestille mig det ;-)) - men smart at man kan sms til sin frisør. Min er ikke til at få en aftale med den første måned ;-)

@ordvild sagde ...

Åh, håber yakoksen er væk nu, og sikken masse i har nået på en ganske almindelig januar-lørdag. De der vanter ser super fine ud - håber vi får lov at se piraterne også, dem ville min lille søn sikkert elske ;o) Rigtig god søndag!

Marianne sagde ...

Jeg har jo lige strikket i to tråde - det var hyggeligt, men det tager længere tid. Godt du ikke længere ligner en Yak - det kan vi ikke have :-)

Tina - omme i London sagde ...

Sylvia - velkommen hid, igen. :)
Helvedesild kalder vi det paa dansk. Forhaabentlig gaar det snart over.

Mht yakoksen, saa var det virkelig et skraemmende syn! :)