04 januar 2009

Julen pakkes ned

I dag har staaet i julepyntens tegn. Jeg har plukket julepynt fra alle mulige og umulige steder og fatter ikke hvordan i alverden vi har saa meget. Hvis jeg naevner at jeg oensker mig julepynt, er der saa ikke lige en der kan minde mig om at jeg allerede har nok til at pynte op i samtlige rum i hele huset - plus garagen!

Jeg har virkelig vaeret haard i dag. Jeg har ryddet op i alle mine utallige kasser med julepynt og det er lykkes mig at sloejfe to hele kasser. For det foerste traengte jeg til at faa sat lidt styr paa kasserne og for det andet var der altsaa nogle ting som jeg virkelig ikke aner hvorfor jeg ejer! Nisserne her er af egen avl og de kom selvfoelgelig i kassen med det der skulle gemmes. Jeg fik dem som en "kit" (ehmmm... saadan en pakke med alle materialerne til at lave dem) og saa kloede jeg paa med strikkepindene. Jeg kan saa godt lide kjolen paa pigen og nissehuerne er ogsaa en rigtig god model, som sagtens kunne laves i nogle stoerre stoerrelser. Jeg har en nisseopskrift inde i mit hovede, som jeg en dag foerer ud i livet, men indtil da holder jeg mig til de her.

Vi har et stort spisebord, men der var over hele hovedet ikke plads til at laegge al julepynten ud, saa jeg havde kasserne staaende rundt omkring og de blev toemt en for en, for saa at blive fyldt igen med ting der var ordentligt pakket ind og som paa en eller anden maade hoerte sammen. Gad vide om jeg saetter pris paa alt mit haarde arbejde sidst paa aaret, naar det hele skal findes frem igen? Mon ikke.

Julebagen havde Costco staaet for i aar, men som ses er vi ikke de store kagespisere. Jeg tror vi risikerer at have smaakager helt til paaske, hvis ikke snart vi begynder at faa spist af dem. Jeg synes sgi altid vi faar saa meget chokolade og soede sager af folk at jeg plejer at saette dem frem i stedet for smaakager.

Aarsagen til vi koebte helt saa stor en daase (indeholder 2.2kg Danish Butter Cookies) var at daasen er saa flot. :) Jeg kan ikke staa for flotte kagedaaser, skoent jeg naesten aldrig laver noget til at putte i dem... Under juleoprydningen gik det op for mig at vi ogsaa har en hel daasefuld Quality Street, som slet ikke er blevet aabnet. Nu ved jeg da hvad jeg skal give folk hvis de kommer til kaffe!

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du vil aldrig fortryde ,altså det med orden , i den store kasse med
julepynt .Genkendte jeg mon en koglekrans, fra det høje nord ?

Lene sagde ...

ahem, nu får jeg jo dårlig samvittighed, for det der er min intention hvert år ;-) mon det sker i år? følg med i næste afsnit :-)

Godt gået, Tina, det bliver en fryd til december :-)

Tina - omme i London sagde ...

Mor - ja, koglekransen og meget andet er fra det hoeje nord. Koglekransen har haengt over "pejsen" (den "paene" elektriske tingest, som vi forhaabentlig en dag faar skiftet ud!) i stuen i julen. Der har den faaet sit helt private soem. :)

Lene - det har vaeret min intention i AAREVIS, men endelig fik jeg gjort noget ved det. Jeg har altsaa ukristeligt meget julepynt. Mindst 8 kasser - og det er ikke skotoejsaesker! Jeg foelger naeste afsnit noeje... :)

Conny sagde ...

Det er dejlig, at få julepynten op, men det er lige så dejlig ,at få det væk efter nytåret.Jeg svært ved at smide væk.Jeg kan helder ikke stå for flotte kagedåser,så jeg har beundret din.Såden en dåse med Quality Street ville hurtig blive tom her i huset

Tina - omme i London sagde ...

Conny, nu mangler jeg lige den store rengoering og saa er der ingen der kan se vi har haft jul. Det er altsaa ikke saa ligetil at toerre stoev af, naar der staar julepynt over alt (lidt Gertrud Sand er man vel...). Rengoeringen faar dog vente, da vi skal have loftet isoleret og gjort ved i denne uge - lige midt i det koldeste vejr vi har set i aarevis - og jeg tror det kommer til at stoeve kraftigt!

Unknown sagde ...

Saa gad jeg godt komme til kaffe, for jeg ELSKER Quality Street. Isaer de groenne trekanter.

Tina - omme i London sagde ...

Jamen Kat, du skal vaere saa velkommen. :) Kan man koebe Quality Street enkeltvis i DK? Vi kan koebe de groenne trekanter og den lilla med en hasselnoed og snot indeni og de er i KAEMPE stoerrelse. :)