03 januar 2009

Juleblomster

Paa Boxing Day kom nogle venner med en buket, som efterhaanden var ved at se lidt slidt ud, saa i dag blev den slagtet for doede blade og blomster.

Jeg elsker blomster (naeh, virkelig - taenker den vaagne laeser lige nu, men det goer jeg altsaa) og proever altid paa at faa en buket til at vare saa laenge som muligt. Detaljerne paa liljer er saa smukke - lidt vulgaere maaske, men smukke.

Naar man modtager en buket med udsprungne liljer er stoevdragerne tit klippet af, da de farver noget saa skraekkeligt, hvis man faar stoevet paa toejet. Jeg lader dem altid sidde, for jeg synes blomsterne er meget paenere med - desuden kan folk sgi da vel lade vaere med at gaa og gnubbe sig op ad mine blomster, hvis ikke de vil have stoevet paa toejet!


Der var stadig nogle gode knopper og et par blomster der har mindst et par dage mere i sig, saa de blev skaaret ned til halv hoejde og sammen med det groenne i buketten synes jeg de udgoer en helt paen lille bordbuket, parat til at goere bordet smukt i aften, naar min soede veninde kommer til middag, inden hun atter drager tilbage til Danmarksland. :(

3 kommentarer:

Conny sagde ...

Det er meget smukke billerder, du har taget af dine liljer,jeg kunne aldrig finde på at klippe i mine liljer,det var da syn.

Anonym sagde ...

Det er en meget smuk buket sådan. Jeg gør det også altid, piller buketerne fra hinanden når nogle af blomsterne ikke kan mere og nogen gange syndes jeg faktisk at de "resterne" er de smukkeste.

Tina - omme i London sagde ...

Conny - som sagt lader jeg dem ogsaa intakt. :)

Marina - jeg elsker at lave noget ud af resterne og ja, sommetider er de de smukkeste. Faktisk synes jeg det var tilfaeldet lige netop her. :)