18 januar 2009

Aftenens godnatbillede

Aftens ret stod paa spare ribs, stegt paa "kinesisk". Jeg fik lige et lynkursus i aftes af min veninde, men havde ikke rigtig ingredienserne, men jeg havde da nogen der tilnaermelsesvis lignede, saa jeg lavede dem paa min maade...

Det var en klar success, som godt kan gentages uden megen brok fra familien. Jeg havde kogt ris og groenne boenner til og saa kom min elskede med et godt glas roedvin og saa var stemningen sat.
Efter at have vaeret ude i kulden naesten hele dagen har jeg haft gang i en del stearinlys. De giver saadan en hyggelig varme, som er meget rarere end den fra centralvarmen.

Nu vil jeg gaa op og kigge paa indersiden af mine oejenlaag. Joesses, hvor er jeg dejligt maet, traet og tilpas.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder som en dejlig dag, Tina! Og billedet af træet i solnedgangen er da helt fantastisk smukt :_)

Tina - omme i London sagde ...

Tak skal du have. Det var virkelig en skoen dag. Jeg er stadig smadret til atomer. :)

Rimkogeren sagde ...

A propos kinesermad: I tidernes morgen læste min svigerinde en spændende kinesisk opskrift. Der skulle bruge kinesisk soya. Det havd hun ikke, så hun sagde dobbelt op med dansk!!! Af en eller anden grund brød hun sig aldrig om at blive mindet om den kulinariske nyskabelse!

Conny sagde ...

Det lyder som en dejlig afslutning på en havedag.

Tina - omme i London sagde ...

LOL Rimkoger - det minder mig om en min mor kendte, som skulle proeve at lave kylling med hvidloeg, da de foerst blev moderne i DK. Konen laeste ingredienserne som "2 fedE hvidloeg". Maden var, efter sigende, uspiselig.

Conny - vi forstaar at hygge os. :)