12 maj 2012

Yndlingsvindueskarmen

Weekenden blev indledt med besoeg af vore to yngste boern, som ringede og spurgte om der var plads til to mere ved aftenbordet. Der skulle ikke spoerges to gange, for vi vil da rigtig gerne de kommer og deler en kylling med os. "Hvor er her hyggeligt" sagde de begge, da de kom ind til det oplyste koekken, som stadig ser lidt tilfaeldigt ud, da huset jo er en byggeplads, men med lidt hyggelig belysning og gang i et par stearinlys kan man nu faa det meste til at se ganske haederligt ud.

Hyggelig var det helt rigtige ord til at beskrive aftenen, hvor kyllingen blev indtaget med et glas vin ved havebordet, paa de maerkvaerdige tallerkener vi nu lige har tilgaengelige. Jeg laante fire saet bestik paa arbejde, da vi flyttede ind og ny synes jeg sgi da den ene gaffel er blevet vaek, men saa er der kommet en anden til (hvor fra?), saa der var nok til at naa rundt. :) 


I denne weekend er vi blevet beriget med det mest fantastiske solskinsvejr, saa nu bliver der endelig lagt tag paa garagen i baghaven. Det synes jeg godt nok ogsaa vi har ventet laenge nok paa, men det er selvfoelgelig lidt traels at laegge tag i regnvejr.

Udsigten nyder jeg gennem vinduet som den kaere Faetter Fiks lavede min yndlingsvindueskarm til. Min elskede kalder den "det danske vindue" netop paa grund af karmen, som er dejlig dyb og har plads til baade blomster og stearinlys, akkurat som i danske vindueskarme.

Om et par uger har jeg en uge fri. Saa haaber jeg vi kan hente alt vores jordiske gods hjem fra opbevaringsstedet og endelig flytte ordentligt ind. Aaah, som bliver det bare dejligt.

4 kommentarer:

AagePK sagde ...

Mærkværdige tallerkener: jeg går ud fra, at du mener "odd dishes", altså nogen, der ikke hører sammen i et stel: det er allerhøjeste mode i dagens Danmark at servere mad på "sammenbragte stel", som det hedder hos de chik'ke.
Fordelen ved at lægge tag i regnvejr er ellers, at man med det samme kan se, om taget er blevet tæt, ;-)

Eva sagde ...

Det bliver da så skønt at flytte "rigtigt" ind.
Men tankevækkende er det jo, hvor lidt man egentlig kan klare sig med og så alligevel have det hyggeligt.

Donald sagde ...

Det er virkelig alle tiders vindueskarm. Det var da rart at fætter fix kunne hjælpe, ih hvor ville du ellers have savnet det!

Tina - omme i London sagde ...

Aage, ja netop - maerkvardige tallerkener. Den mode bliver aldrig moderne her hos mig :)

Eva - jeg snuppede et kapitel koekkenindflytning i dag. Det var dejligt at faa pakket lidt ud. Nu har vi mere end fire glas!

Donald - netop. :)