01 maj 2012

Oplysning til Borgerne om Samfundet


Mens vandvaerket giver os tips, raad og vejledning omkring vores vandforbrug, eller rettere forsoeg paa at formindske det paa grund af toerken, gaar jeg og bekymrer mig lidt om den stakkels braegende elg ved skovsoe. Jeg er simpelthen bange for den drukner, hvis ikke snart den loefter hovedet!

5 kommentarer:

Lene sagde ...

Du må iværksætte en redningsaktion :-)

FUUR. sagde ...

Tag endelig ikke regnbygerne med hjem til Fuur i weekenden.

AagePK sagde ...

Tjah, vi havde da det fineste vejr med til London, koldt, men dejligt solskin: jeg har lagt nogle billeder hos Donald. Ikke nogen af Tina, hende glemte jeg fuldstændigt at forevige; men hun holder nok til næste gang.

Donald sagde ...

Det er noget underligt noget med vand og storbyer. Det er jo svært at få vand nok, rent vand, til en storby. Hvis man fx. spørger skovvæsenet her om man må lægge en "vandsnabel" (boring) ind i Tisvilde hegn, så får man at vide at det må man ikke, det vil ødelægge vandbalancen i skoven.

Og mange veluddannede mennesker siger "grundvandet er 2-300 år gammelt og det nytter ikke noget at hælde mere vand ned i jorden. Wrong! Forsøg har vist at det i den grad hjælper at man sørger for opsamling af regnvand og nedsivning af søvand i jorden i stedet for at lede det ud i havet.

Men i tørre områder må man gribe til andre foranstaltninger. For ca. 3000 år siden lavede perserne underjordiske vand-kanaler for at skaffe vand til tørre områder.

Tina - omme i London sagde ...

Lene - heldigvis overlevede det stakkels krae den begyndende syndflod. :)

Moar - :)

Aage - jeg maa straks ind og kigge.

Donald - her fanger de regnvandet, men vi har bare ikke rigtig faaet noget regn indtil for nyligt. :)