13 maj 2012

Hjemmeweekend i Davids tegn

Denne weekend saa et tegn paa at et helt normalt livsmoenster venter forude; i dag var nemlig en David soendag og dem har jeg godt nok savnet. Naar vores David kommer paa besoeg, foregaar alt i et sagte tempo og jeg faar bare saa meget gjort. At det saa ogsaa var den foerste weekend i fire vi tilbringer hjemme blev den ikke ringere af.


Det var ALT for laenge siden vi sidst havde set David og det er godt nok ogsaa blevet bemaerket. :) Det foerste tegn paa hvor laenge det var siden, var at se paa haaret! Min elskede er den der soerger for at David altid er nyklippet og ser ordentlig ud i toejet, saa nu har vi indviet barbersalonen i huset paa bakken og fuglene fik en hel del at bygge rede med!


Hele tre flyttekasser er pakket ud og jeg begynder saa smaat at faa styr paa koekkenet. Adskillige ting har haft mange hjem allerede, men det er sgi da svaert at beslutte hvad der er mest praktisk hoerer hjemme hvor. I det gamle koekken havde vi ganske faa skuffer, her er det skuffe/skabe det hele og det skal man lige vaenne sig til. Jeg naar det nok det hele, efter som min elskede paastaar at vi skal bo her for evigt. Han mener ikke han har energien til at saette et hus mere i stand. :)


I loebet af de naeste par uger faar vi nye naboer til den ene side. Jeg haaber de lader det udgaaede birketrae staa i haven, saa de residerende spaetter kan blive boende. Kig mod toppen af begge stammer og du kan tydeligt se hvor de bor. Det synes jeg er hyggeligt. I haven staar der ogsaa et kaempe stort trae, som ikke generer os, men er alt for stort til den have. Jeg haaber for dem og deres anden nabo at de faar den beskaaret kraftigt. Foreloebigt vil vi skynde os at faa malet stakittet til den side, saa vi kan bestemme hvad farve det skal vaere. Saadan har man lov at vaere saa snedig. :)

7 kommentarer:

FUUR. sagde ...

Jeg håber jeres David, er glad for det nye hus.
Det må være rart, for jer alle, i igen har plads.
Det er dejligt, med mange skuffer og skabe.
Godt at få styr på tingene..
Jeg glæder mig, til at se haven, når den en gang gror til.

Tina - omme i London sagde ...

Moar - nu var han ikke helt tilfreds med vi solgte det gamle hus, men i dag gav han da udtryk for han var tilfreds med at vi endelig har et hus igen - isaer et med et koekken. :)

Eva sagde ...

4 weekender hjemme. Det lyder lækkert:)

Ellen sagde ...

For sådan nogen som David er forandringer vist ikke af det gode, men det lader til, at han accepterede tingenes tilstand :-)

Ja, I må se at få malet stakittet ASAP; det er med at udnytte de muligheder, man har for at bestemme.

Jeg ved ikke, om jeg har været uopmærksom, eller om du helst ikke vil afsløre det, men nu spørger jeg alligevel: hvilken bydel er det, I er flyttet til?

KirstenK sagde ...

Godt huset er godkendt af David...

Annette sagde ...

Jeg kan vældig godt lide, når du snupper lidt svinkeærinder på hjemturen, det er altid så spændende at se, hvad du vælger at vise os ☺ ☺.

Du skriver, at det eneste, der sådan set ikke var noget i vejen med, da I begyndte byggeriet, var haven ☺. Som den ser ud nu, har den en enorm fordel! I vil kunne se hvor langt i kommer i havearbejdet, når engang der bliver tid til at gå ombord i det.

Det er godt, at David har accepteret huset og køkkenet.
Fortsat rigtig god arbejdslyst.

Tina - omme i London sagde ...

Eva - LOL, ja ikke. Forhaabentlig bliver det til flere end fire!

Ellen - David accepterer og skal nok blive glad for huset ogsaa, naar lige det hele kommer i orden. :) Oh, og du maa godt spoerge; vi bor i Lewisham. :)

Kirsen - ja, pyha! Der skulle dog nok en del til foer han naegtede at kommel; man kan jo altid lokke med mad. :)

Annette - tak skal du have og ja, havearbejdet bliver virkelig at se!