17 maj 2012

Fedest!


Gaet lige hvem der har faaet Olympiade billetter. JUBIII!

7 kommentarer:

AagePK sagde ...

Her vil dog tillade mig at være a real spoil-sport: Jeg kommer ikke!
Med Sprot har jeg det lige som Jesper Klein, med professionel sprot, hvor professionen siger"Snyd hvor du kan" gider jeg slet ikke.
Og det hjælper ikke på mit humør, at sprotsfolkene gør, hvad de kan, for at forhindre reel dopingkontrol, mens bestyrelsen for OL gør, hvad de kan for at forhindre, at nogen drager dem til ansvar for brud på de oprindelige regler for valg og gennemførelse af Coubertins idé.
Sorry.
Alene det faktum, at man også i London har måtte bøje regler og love om den private ejendomsret for at få plads til Monstret, som i en anden bananstat, gør mig sur. Det bliver nok heller ikke sjovt, når man skal til og fra arbejde i City, vel?

Irene sagde ...

YAY!

FUUR. sagde ...

Tillykke med det mus og mand.
Ang. AagePK`s bekymring, om besværet, med at komme på arbejde i City, vil jeg foreslå, at du anskaffer en feltseng, klapper den op på kontoret og simpelthen sover der.
Eller, nu da du har biletter, kan holde ferie i olympiadetiden, og bare nyde livet.
Glæd dig.
Der er vel ingen, der er misundelige?

Tina - omme i London sagde ...

Aage - Olympiade er og bliver min yndlingssportsevent, uanset hvor meget de snyder. Jeg har ELSKET at se baade sommer og vinterolympiade lige saa laenge som jeg kan huske. Jeg bryder mig ikke om snyd, men jeg elsker showet der er den store Olympiade og for mig er det temmelig sikkert en oplevelse jeg slet ikke vil undvaere. :)

Irene - DOBBELT YAY! :)

Moar - jow tak, men mht feltsengen, saa tror jeg jeg snupper cyklen i stedet. :)

AagePK sagde ...

Jamen, det skal være dig vel undt: jeg har det bare lidt svært med den korruption, konceptet har været udsat for de sidste mange år, og så er jeg heller ikke glad for store ansamlinger af mennesker.
Så jeg går nok på pub imens. ;-)

Tineke sagde ...

Hvor FEDT! Tillykke med det, er kun lidt misundelig :)

Tina - omme i London sagde ...

Aage - det er ogsaa noget pis at det er gaaet saadan, men afsted, det skal vi - ogsaa paa pub. :)

Tineke - det kan jeg godt forstaa. :)