19 maj 2012

Londons dyreliv

For et par uger siden lagde jeg maerke til at der var et duepar, som byggede rede i et kaempe stort platantrae, lige uden for mit kontorvindue. Jeg sidder paa fjerde sal og kigger direkte ud paa et trae, som naar op til mindst ottende sal. Traeet er fredet og bygningen bygget rundt omkring traeet. Jeg har stor respekt for et trae, som kan forme en hel bygning!


For en uge siden lagde fruen (det er duehunnen, der ruger mest, ikke sandt?) sig paa reden, men forsvandt saa igen i nogle dage. I dag var hun tilbage og lavede en sjov dans, hvor hun rystede med roeven og jeg gik ud fra hun var ved at laegge aeg. Hun blev liggende hele eftermiddagen, saa jeg gaar ud fra der endelig er bonus. Jeg glaeder mig til at foelge den lille families opvaekst, uanset at jeg ikke kan snuppe duer paa gaden. I et trae er det helt ok. :)


Hjemme i haven var der ogsaa dyrebesoeg. Min elskee troede det var slut med raevebesoeg, efter vi satte stakit op, men saadan kan man jo tage saa fejl! Raeven gaar med snildhed balance paa toppen af stakittet, mens jeg griner og knipser billeder. Vi kan jo ikke lade vaere med at fascineres lidt af det lille roede par, som bare VIL have adgang til vores have.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ok med duer ved ens arbejdsplads, men uden for sovekammervinduet...der nærmer det sig hærværk, når duerne kurrer ;)
Spændende om I pludselig har ræveunger ?

Tina - omme i London sagde ...

Anne - ja fugle der larmer udenfor sovekammervinduet, det er godt nok for skrapt! :) Mht raeveunger, saa skulle det overraske mig om ikke.