08 februar 2012

Hygge skal der til

Paa vej hjem fra arbejde ringede jeg lige til min elskede, for at hoere om han skulle arbejde hele aftenen. Det skulle han ikke, men han synes lige jeg skulle komme op om huset paa vejen. Saadan en invitation siger jeg ikke nej til, for der sker bare alt muligt i disse dage.


Udviklingen lige inden for doeren var godt nok ikke lige umiddelbart af de positive; faktisk var gulvet i vores lille vindfang forsvundet. Der var aabenbart nogle ledninger som skulle under gulvet, som desuden var revnet, saa hele skidtet blev lige hevet op, saa det kan blive lagt om igen.


Hallen ser efterhaanden helt haederlig ud og har sandelig ogsaa faaet sin radiator igen. Det kan tydeligt maerkes at huset har faaet en del mere isolering siden vi koebte det, for radiatorerne er ikke gloendes og alligevel er der dejligt varmt.


Der var masser af positive overraskelser at komme efter, jo laengere jeg kom ind. For eksempel har min elskede virkelig gjort en indsats for at bevare mine skoenne doere og minsandten om ikke det lykkedes! JUBIII - jeg er bare saa glad. Jeg havde ellers vaennet mig til tanken om at de var slettet, men havde ikke helt opgivet haabet om at de maa bestaa.


Koekkenet saa paa det naermeste hyggeligt ud! Det var jeg tilsyneladende ikke den eneste der synes, for maendene havde indviet deres nye spisekrog i dag til lunch. De har simpelthen haft nogle kummerlige spiseforhold i over tre maaneder, men i dag holdt de frokost med maner. :)


Koekkenet der sad i huset da vi koebte det, var ikke i saa god stand som vi havde troet. Min elskede har sat en stor aere i at genbruge materialerne i huset og vi havde forestillet os at koekkenet kunne bruges andetsteds, men flere af skabene var saa beskidte og misvedligeholdt at de ikke kunne reddes. Det goer ingenting, for i stedet har vi nu brugt det vi kan i vores lille "bryggers" og saa bruger vi hvad der kan bruges til at saette i et udhus. Resten maa lossepladsen tage sig af.


Jeg luskede lige ovenpaa, for at se om der var sket noget der; sovevaerelset er parat til maling og det begynder at se ud som om vores nye liv kan starte meget snart. SUK, hvor bliver det godt!

7 kommentarer:

Eva sagde ...

Hvornår regner I mon med at kunne flytte ind? Der er da virkelig sket noget....

Lene sagde ...

Det skrider rigtig hurtigt frem nu, det bliver skønt, når det bliver sommer og I forhåbentlig er flyttet ind :-)

Anonym sagde ...

Jeg er ny læser på din blog - og hvor er det hyggeligt at følge jeres nye hjems "tilblivelse" - tak for det og venlig hilsen Anni

FUUR. sagde ...

En prismerkrone i køkkenloftet! Ja,
"Lidt kongelig, har man vel lov at være."

Irene sagde ...

Den hall er bare total Winlaton Road!!!

Ellen sagde ...

Det bliver ikke bare godt - det bliver supergodt...forstår godt, at du har svært ved at vente :-)

Conny sagde ...

Jeg er snart lige så spændt som du er, når du lukker døre op til dit nye hus, hvad har han nu fået lavet? Jeg kan se der er sket noget nyt hver gang. Det er spændende, at han bruger de gamle materialer (for jeg elsker jo gamle huse)
En god weekend til jer.