Fiskesuppe er ikke noget der normalt appelerer til mig, da jeg helst vil have min fisk hel. Kogt, stegt, bagt eller grillet, men hel.
En af mine veninder fyldte 50 for nyligt og i aften var vi tre der havde sat hende staevne paa the Anthologist, som er en af mine yndlings madsteder i the City. Jeg kigger altid efter fisk paa menuen, men havde ikke lyst til det der stod paa menuen og saa var det to af mine veninder besluttede sig for at bestille Bouillabaisse.
Hvis man skal have fiskesuppe - saa er det altsaa et kaempe plus at have saadan et laes skaldyr med i baljen - oh, og broedet var da ogsaa helt fantastisk. jeg tror godt jeg kunne blive en fan. :)
3 kommentarer:
Jeg tror, jeg napper brødet. Mums, det ser lækkert ud.
Og hvis kokken så bare venter med at plumpe rejerne i til i sidste øjeblik, så de ligesom eksploderer i munden, og ikke er seje.
Og det brød der ser da overordentligt lækkert ud!
Det ser mums ud - både muslingerne og brødet.
Send en kommentar