09 februar 2012

En rask gaatur

Under aftenens lille nytaarsgilde kastede jeg lige et blik ud af vinduet, for at se om den lovede sne var ankommet og jeg skal ikke sige andet end den var. 


I loebet af ingen tid var teltene i Finsbury Square omringet af hvidt graes. Ja, det er ikke kun uden for St Paul's vi har en arktisk campingplads, der er skam ogsaa adskillige telte i Finsbury Square. :)


Jeg fik ret hurtigt min ungpige kuloer mens jeg var undervejs. Sneen er af den helt vildt klistrede slags, der goer fortove og veje snaskede og glatte paa ingen tid.


Jeg kunne naturligvis have taget en bus, taxa eller undergrunden tilbage til London Bridge, men det er bare saa frisk med saadan en rask gaatur inden sengetid.


Hjemme i Sarf London sneede det stadigvaek paa livet loes og det goer det saamaend endnu. Det skal nok blive interessant at komme paa arbejde i morgen tidlig. Vi er simpelthen ikke ret gode til det med snevejr. :)

3 kommentarer:

Eva sagde ...

Hyggeligt med en snevejrs-gåtur.

Tove sagde ...

Er ret ny på din blog, men må sige, at du har nogle skønne fortællinger og skønne billeder.

Nyd sneen mens den er der - flot og hvid - den skal hurtig nok blive grå igen ;-)


ps. Sne er så som så i Aarhus midtby, hvor vi skal være heldige at se sne på vejen :)

Tina - omme i London sagde ...

Eva - jeg sov som en sten efter den tur. :)

Tove - velkommen til. :) Naar det sner i London, saa er der sne paa gaden, for det med snerydning, det er ikke lige vores staerke side. Vi har nu set sne for fjerde aar i traek, tror jeg det er, men der kan sagtens gaa flere aar imellem vi overhovedet ser sne, da London altid er en 3-4 grader varmere end uden for byen.