31 oktober 2011

Alle de beslutninger

Der er altsaa ingen ende paa alle de beslutninger man skal tage, naar man er kommet til at koebe et "nyt" hus. Hvor mange stikkontakter skal der vaere, hvordan skal de se ud, hvor skal de sidde, hvor mange lysfatninger er der behov for i et hus, hvor skal der vaere hyggebelysning, hvor skal man have noget ordentligt lys og saadan ca. hundrede andre store og smaa ting.


Vinduet faar lov at blive. Det er ikke og bliver ikke til en termorude, men det ville da vaere en skam at slette det, saa vi faar leve med det traekker lidt i hallen. Foer der er en vittig hund der foreslaar fortsatsruder, saa vil jeg bare sige en ting og det er: NEJ tak! :)


Vi havde besluttet hvor vores koekken skulle vaere og det var i det orange rum. Det skal det ikke laengere, for nu skal her vaere spisestue (indtil vi beslutter noget andet).


Koekkenet har ogsaa fundet et nyt hjem og foreloebigt skal det planlaegges for her - naar lige vi faar en mur hevet ned, en anden bygget op og lidt doere og vinduer flyttet, men ellers gaar alt efter planen. :)

9 kommentarer:

Anette sagde ...

Det er lang tid siden jeg har fået læst dine indlæg. Men kan se i har købt nyt hus. Tillykke med det - glæder mig til at se lidt af det når i er færdige. Hvornår regner i med at kunne flytte ind?

Helle K. sagde ...

Sikke et skønt vindue - selvfølgelig vil du beholde det :)
Det fede ved at lave om er processen, hvor man bestemmer sig og bestemmer sig om - måske flere gange :)
God fornøjelse med indretningen og ombygningen.

Inge sagde ...

I er godt nok effektive.. allerede igang.. Det er så fint et vindue, så ja I må leve med lidt træk..
Rigtig god arbejdslyst.

AagePK sagde ...

Nej, I har en hel hal, hehe! Nå, men det er vel ud til trappen, så betyder det jo ikke så meget, og tætningslister kan jo gøre meget. Der findes mange slags, også pæne og effektive.
Desuden kan man jo også forestille sig forsatsruder sat op udvendigt, ja, man kan endda få en snedker til at indbygge de gamle glas i en ny og tæt ramme, se f.eks hos bøjsø. De er specialister i fredede huse og godkendt af kulturarvsstyrelsen.

Anonym sagde ...

Godt det ikke er mig. Jeg tror, at jeg ville blive både forvirret og rundtosset af alle de beslutninger, haha!

Men det går heldigvis fremad og lige pludselig er I helt færdige!

Gry sagde ...

Det ser ud til at være et sted med lækre potentialer. Er lidt misundelig, for hele den der 'indrette sig' fase er det bedste synes jeg :O)
Hvorfor har I helt afskrevet forsats? De kan sagtens laves så det bliver pænt og de er faktisk super isolerende - mindst lige så godt som langt de fleste termoruder.

Er spændt på at følge udviklingen :O)

FruE sagde ...

Et stort projekt, men til gengæld får I det lige som I ønsker det.

Pia sagde ...

Det bliver rigtigt spændende at følge renoveringen :-) Vinduet er rigtig flot. I Dk har vi et firma der har specialiceret sig indenfor dette område. Det bliver også brugt på store herregårde og slotte, selv fredede bygninger, og det kan ikke ses. Men du er jo ikke interesseret :-)

Tina - omme i London sagde ...

Annette - "nyt" er vidst aarets overdrivelse, men vi har i hvert fald koebt hus; naah ja, hus og hus, men ehmmm... en stabel mursten blev det da til. :)

Helle - tak og ja, vinduet er altsaa en meget stor favorit. :)

Inge - min elskede paastaar vi skal fejre julen i huset, saa der er ikke andet at goere end at komme igang!

Aage - jeg tror bare lige saa stille vi lader vinduet sidde praecis som det er, indtil vi bliver traette af det, men lidt udluftning skal der jo ogsaa til. :)

Jens - det er nu ogsaa godt nok det ikke er mig der gaar der til hverdag, for jeg havde faaet pip, men min elskede pukler paa livet loes og det gaar fremad. Faerdig skal vi nok blive, for ingen af os har taalmodighed til andet. :)

Gry - jeg synes fortsatsvinduer er afskyelige, der er ikke anden forklaring. :)

FruE - det toer antydes!

Pia - LOL, nej, ikke endnu! :)