30 oktober 2011

Et studie i doerbeslag

Paa foerstesalen af vores nye hus er der fire doere. Fire doere med fire forskellige doerhaandtag. Kunne jeg finde tre der matcher det i det oeverste hoejre hjoerne, saa skulle de alle se saadan ud, for det er det originale haandtag. Min elskede naegter at have fire forskellige. Jeg synes ellers de er lidt skaegge. Ok, undtagen det i nederste hoejre hjoerne, som er standardudgaven fra enhver "goer det selv" biks, men ideen er da lidt spoejs. Hvis nu jeg lader vaere med at sige noget om det, saa kan det vaere han glemmer dem...

8 kommentarer:

AagePK sagde ...

Det er da forskelligheden, der fremhæver personligheden! Jeg har mange forskellige knopper og håndtag på mine køkkenskuffer, vore døre ligeså. Hvis alle/alt var ens, uniform, uhadada!
Bare tænk på et batteri: hvis polerne begge var ens, plus for eksempel, ville det ikke give meget energi, vel?

Ellen sagde ...

Jeg synes altså også, at det kun er en charme mere, at de ikke er ens. Lad os håbe han glemmer dem igen :-)
C & T har et, der meget ligner det øverste til venstre ... mit yndlings- men lidt besværligt at bruge.

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Måske ku' han vente med at skifte dem ud, til I finder dem i ønsker jer..... jeg synes at de er fine allesammen, og noget mere charmerende end de standard-dør-greb jeg må "nøjes" med :-)

Irene sagde ...

Jeg lover ikke at sige en lyd om de dørhåndtag. Alt andet er kedeligt og alt for 'pænt'!

Tina - omme i London sagde ...

Aage - nej det kan du da have ret i, men der er vidst kun ET doerhaandtag der faktisk dur, saa noget maa der goeres. Heldigvis er det originalen der er i orden. :)

Ellen - ja, de er charmerende, men det er at foretraekke hvis de virker. :)

Sussi - det bliver i hvert fald ikke det foerste vi skal igang med!

Irene - mindst to, maaske tre bliver noedt til at blive skiftet, men vi faar se!

Irene sagde ...

'man' bruger bare nyt indmad og så dutter man håndtagene på igen. Hep!

Tina - omme i London sagde ...

Irene - det goer "man" nok, men det skal jeg nok lade vaere med at blande mig i, for det har "man" altsaa bedre gaver til end mig! :)

AagePK sagde ...

Det må være mekanismen bagved, der ikke virker: håndtagene kan da ikke sådan gå i udu, vel? De skal nok skilles ad og/eller smøres.
Såvidt jeg kender flere af kommentatorene herinde, værtinden og mig selv, er det vist altid originalerne, der virker, ikk'? ;-)