19 februar 2007

Modeller med facon


Efter den sidste tids heftige "size 0" debat har John Lewis i dag lagt ud med at bruge en str. 12 (dk str. 40?) badedragtsmodel for naeste saeson og har sagt at deres giner i forretningerne vil blive opgraderet til en str. 10.
Taenk sig at en badedragtsmodel i str. 12 er stof til en rimelig serioes avis!
Da John Lewis spurgte modelbureauet efter en str. 12 fik de at vide at de skulle gaa til et bureau der specialiserede i store modeller!
Jeg tager simpelthen hatten af for John Lewis, for uanset om det er et kaempe marketing ploy, saa er det bare saa vigtigt et skridt de har taget og hvis det hjaelper bare EN pige til at faa et bedre kropsimage, saa har det vaeret besvaeret vaerd!
Meget apropos kom jeg om ved en forretning med disse giner i dag. Saadan en hvepsetalje skal man vidst lede laenge efter i disse dage, men en str 0 er hun i hvert fald ikke!
Hvis jeg havde et kaempe stort hus, saa ville jeg eje saadan en flot gine. Den er da et helt kunstvaerk. Monstro man kunne faa lov at tage et billede som IKKE var gennem en rude, saa kunne jeg da haenge billedet op. (",)

Ingen kommentarer: