05 december 2010

Livretter

Den vaagne bloglaeser vil vide at jeg har mange yndlings, min elskede paastaar jeg er jordens mest positive menneske og at jeg altid ser det gode i ting. Den slags kritik tager jeg som et kompliment - uanset hvad det betyder, jeg har nemlig et rigtig godt filter af den slags der goer livet lidt lettere og faar alting til at se lidt mere lyseroedt ud. :)


Vi har lige siddet og set Simply Reds farvel koncert paa fjernsynet. Proev lige og spoerg om jeg gerne ville have vaeret med der? Jeg oplevede Simply Red i koncert foerst i 90erne i Wembley gamle stadion. Det var simpelthen en oplevelse for livet. Jeg er vild med dem og har altid haft en forkaerlighed for Mick Hucknall. Han er vidst aldrig blevet opfattet som nogen steg, men han er og bliver altsaa en af mine mange yndlings - ikke mindst efter det interview med ham, som var part af koncerten. Sikken et menneske, han har stadig begge ben solidt plantet paa jorden, til trods for hans internationale beroemthed, forgudelse og rigdom. Det kan jeg lide!

Noget andet jeg godt kan lide er Vietnamesisk mad og da vi var faerdige med foerste runde af julehandlen i dag (se lige hvordan jeg fik den sneget ind...) synes vi vi fortjente en lille tur til An Nam i the Wing Yip Centre, hvor jeg noed chili og hvidloegs krabbe, mens min elskede fik sommerruller, efter fulgt af en traditionel suppe og en portion nudler og andet godt. Uhmmm... det var lige hvad vi traengte til og for det ikke skal vaere loegn, saa er samtlige af de indkoebte gaver pakket ind og parate til at blive sendt og bragt til baade hid og did!

Sidst men ikke mindst blev der plads til endnu en yndlings inden dagen var omme, nemlig en skive af min fru moders laekre mazarinkage, som hun havde bagt til min elskede. Det er hendes "indgangsbillet" til vores hus, ifoelge en lille aftale de to er kommet til. Jeg fik aller naadigst lov at smage et stykke og uhmmm... den smager akkurat lige saa godt som den altid har gjort! Uhmmm... yndlings!

5 kommentarer:

Eva sagde ...

Uhm, det mad ser lækkert ud.

(Jeg indrømmer lige, at Simply Red kender jeg ikke, men en kollega er lige i Holland for at høre dem her i weekenden...).

Det må være en skøn fornemmelse at være klar med julegaverne. Vi skal lige overstå en fødselsdag i næste weekend, før vi rykker....

Inge sagde ...

Sikke dog en skøn yndlingsdag du har haft.. Jeg faldt også for den lille rødhårede fyr, en af de første gange jeg hørte ham..
hav en dejlig advents søndag. :-)

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Hvor er det dejligt at læse at du har let til at være positiv Tina, dine indlæg bærer i høj grad også altid præg af dette.
Det er skøn mad, jeg er også vild med en god gang krydret mad, utroligt godt gået med de gaver.
God Søndag til dig og dine.

Margrethe sagde ...

Vietnamesisk mad er også et kæmpehit her i huset, og så mazarin kage, mums :-)
Simply red har også altid været på min hitliste :-)

Tina - omme i London sagde ...

Eva - du kan tro maden er laekker. Faar du chancen, saa tag den!
Jeg er altsaa kun klar med nogle af julegaverne, men dem der er klar er bare saa klar og det glaeder mig meget!

Inge - ja, den fejlede ingenting. :)

Michael - i lige maade.

Margrethe - SLURP til alle tre! :)