09 december 2010

Tak for hjaelpen

Da jeg kom tilbage fra lunch i dag fik jeg en mystisk og lidt kryptisk besked om at jeg skulle gaa ned til vores ehmmm... loading bay (indleveringsomraade?), da der var noget til mig. Jeg ventede intet, men blev overtalt og fandt derned. (PINLIGT!!! jeg anede ikke hvor det var!)


Pludselig stod jeg med en ordentlig buket blomster, leveret af Interflora og med mit navn paa kortet! Jeg fattede bare ikke en brik, for jeg forventede da virkelig ikke nogen blomster. 

Maendene i the loading bay var meget optagede af mine blomster og en spurgte om jeg forventede dem og da jeg svarede nej kiggede han paa mig og sagde "dem man ikke forventer er de bedste". :) Han kunne jo ikke vide hvem blomsterne var fra. :)

Det viste sig at en lille bitte tjeneste jeg havde gjort en gammel kollega havde givet pote og saa sendte han blomster. Jeg blev sgi da helt paf og skyndte mig at tage et billede af dem og sende et lille tak.

Mine kolleger synes det var MEGET morsomt at der var tidsler i, de mente vidst det var rimelig passsende. Jeg synes bare de er paene! :)

Nu staar hele baduljen her og dufter paa mit stuebord og saa husker jeg paa hvor meget det betyder naar nogen husker en med en lille buket. Det er da en vidunderlig gave!

6 kommentarer:

FUUR. sagde ...

Blomsterhandlerne kalder din "tidsel" Mandstro.
Den er meget yndet i buketter,
god at binde med, skulle jeg hilse og sige.
En flot buket, du helt sikkert har fortjent.

Anonym sagde ...

Hvor er den smuk, din buket :-) Dejligt at få blomster uden at forvente det. God weekend :-D

AagePK sagde ...

Tjahh, Fuur, min moders gamle Lærerinde sagde altid:" Mandstro, det findes ikke, det hedder Ærenpris". Det foregik på tysk, så der må tale om en helt anden plante.
Men jeg er sikker på, at Tina fortjener hver eneste buket; selv er jeg forsigtigt med buketter, efter at have set diværste reklamer véd man jo aldrig, hvad det kan føre til, og i min alder..............
;-)

Annette sagde ...

Herligt, at blive takket på den måde og hvor er den dog smuk og dejlig, buketten.
Jeg er helt sikker på, at du har fortjent den..... ☺

Heidi sagde ...

Hvor er den fin, og yndige farver. :-)
Jeg synes bestemt også jeg har hjulpet mange mennesker, så der kommer nok snart en hel urskov til mig. ;-) Or NOT :-(

AagePK sagde ...

For øvrigt: loading bay hedder vel vareindleveringen herhjemme.