15 december 2010

Fundet!

Maaske den vaagne laeser husker hvordan billederne fra togstationerne for fjorten dage siden saa ud her paa bloggen? 


Herover er en lille paamindelse - og det er bare fra den foerste dag... Der gik en uge inden vi saa betonen paa perronen igen.


I dag fandt jeg bevismateriale paa stationen - de har baade et saltspredeaggregat og en sneskovl; der er bare ingen yndskyldning for ikke at goere noget ved sagen, naar sneen vender tilbage i loebet af de naeste dage, for det siges det nemlig at den goer - og vi skal koere til DK. Hmmm!

9 kommentarer:

Eva sagde ...

Vi krydser fingre for, at det er fint føre at køre i. Alle større veje er helt rene lige nu, men det er godt nok koldt, så de små veje har stadig sne og is.
Og der er ikke mere salt, så der skal helst ikke komme ny sne.

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Hvad med at høre om i kan komme med julemanden, det skulle være noget af en flyvetur at komme ud på, og så kunne du lige få en tur i kanen med ham Tina, være tættere på stjernerne, samt have det store overblik, god tur hjem.
God dag.

Anonym sagde ...

I må køre forsigtigt!!God tur mod Danmark :-D

AagePK sagde ...

Ka' du da snart beslutte dig for, om du vil have i pose ELLER i sæk? Du KAN ikke få begge dele: sne ud over hele landskabet, bare ikke dér hvor du skal gå eller køre. Det kan godt være, du gerne VIL, men du KAN ikke, basta!
Medmindre du kommer i gang med at rulle plastik ud, og så ruller det sammen eftersnevejret, lige som når du maler lofter.
;-)

Lavendel sagde ...

Aage dog! Her på Nordfyn er der meget fint, meget lidt sne, men koldt!

Annette sagde ...

Nej, nej, nej, sneen må vente, det er vi helt enige om. Jeg så et eller andet sted på nettet i går, at der ikke forventes hvid jul i DK i år, så....
Men vi krydser fingre begge 2 ☺.

Donald sagde ...

Jeg er bange for at de har en undskyldning alligevel, nemlig at budgettet er brugt op. Herhjemme var kommunerne ved at gå i strejke, fordi snevejr og efterfølgende rydning er en uforudset udgift, og så måtte de overskride budgettet hvilket regeringen straffer med en bøde.

Angående alting på en gang eller mel i pose og sæk:

Jeg troede hvid jul er snevejr, som kommer d.24. kl.15:00 og med lidt nattefrost, og tøvejr den 26.12 kl. 15 så man ikke behøver at skovle sne!

KirstenK sagde ...

Håber i får en god og snefri tur til DK...

AagePK sagde ...

Donald, grunden til at vintersneogfrostvejret kom uforudset skyldes jo, at krigsministerinde Bech officielt havde afskaffet vinteren for at kunne lægge isbryderne i Frederikshavn i mølpose, så kommunerne ikke skulle betale til vinterberedskabet. Derved kunne finansministeren så skrue ned for kommunernes budgetter, så de kan få en endnu større bøde, hvis de nu overskrider aftalebeløbet..................
Capiche?