14 maj 2009

Uro i Westminster

Der er uro i Westminster! Parlamentsmedlemmerne har roede oerer og aviserne har masser at skrive om. Det er pludselig gaaet op for befolkningen at politikernes moral er akkurat lige saa lav som resten af landet - inklusiv dem der arbejder inden for finans, som ellers har vaeret haengt ud i de sidste 8-9 maaneder som vaerende de mest graadige og umoralske mennesker paa denne planet!

IMG_0333

Da jeg steg ud af Westminster Tube station den anden aften kunne jeg ikke lade vaere med at lade blikket glide over the Houses of Parliament og den aabne port og taenke paa hvor mange politikere der skulle staa skoleret derinde i de naeste mange uger. Politikerne har udnyttet deres udgiftsgodtgoerelser saa groft at det paa det naermeste er utilgiveligt. Det overrasker ingen og saa er det lige vand paa avisernes moelle i disse credit crunch tider.

IMG_0334

Mange snakker om den politiker der satte en 80p badekarsprop paa udgiftsbilaget, men jeg synes helt aerligt det var vaerre da jeg laeste om ham der havde kraevet OG faaet udbetalt… £2,200 for at rense voldgraven ved hans hus paa landet og en anden der fik betalt £2,000, da et af varmeroerene under tennisbanen gik i udu. Joesses, hvor kan jeg blive arrig over saadan noget. Politikere skal man altsaa kunne stole paa og for at stole paa dem maa de have en lidt hoejere moral end den der bliver udvist lige nu.

IMG_0338

Politikerne har pludselig vendt deres opmaerksomhed til Tamilerprotesten i Parliament Square, som de nu mener skal smides ud, da de har protesteret laenge nok! Tamilerne er vidst ikke helt enige, men nu er der debat om at det skal goeres ulovligt at protestere natten over paa Parliament Square, saa nu tror jeg godt nok snart jeg skal op paa barikaderne. Folk skal sgi da have lov til at protestere – ogsaa om natten og isaer foran Houses of Parliament! Grrrr… saadan nogle klaphatte!

IMG_0340

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Gad vide hvad det er, alverdens parlamenter gør ved folk?
De samme personer, som er vildt forargede, før de selv er inde i varmen, bliver til nogle værre pampere efter.
80 p er bare totalt tåbeligt - som at stjæle en pakke tygggegummi i en kiosk, men £2200 er kriminelt, og jeg er helt enig i, at sådan noget skal straffes, og at de folkevalgte simpelthen er nødt til at være totalt pletfri, hvis vi skal bevare respekten for dem. Men de tror måske ikke, de bliver opdaget?

Tina - omme i London sagde ...

Det kan virkelig saette mit pis i kog. Jeg fatter simpelthen ikke hvad der gaar galt med ellers normale og ordentlige mennesker. Der er nogle faa der slet ingenting har bedt om at faa godtgjort! Grrr... hvis jeg havde tid ville jeg virkelig saette mig ind i det her og starte en kampagne!

Lotte sagde ...

Der er jo dem, som siger, at dobbeltmoral også er en slags moral ;-)
Det er nok, de dobbeltmoralske, som har fundet på det :-D
Der var et langt program på P1 sidste weekend om situationen ovre hos jer...kan altså godt forstå dit pis koger Tina!

Conny sagde ...

Det lige som om ,når de sider i parlamentet, regering eller i Bruzell,så rager de til sig og kan bare ikke få nok og ikke bleg for bruge ulovlige midler.(Som om lovene ikke gælder for dem)
En rigtig god weekend til dig.

Tina - omme i London sagde ...

Lotten - Hvis moral er godt, er dobbelt moral saa dobbelt saa godt?

Conny - guderne paa vide hvad der gaar galt!