02 november 2007

GULP!

Lloyd ringede fra banken og forklarede at banked havde sendt ham et nyt credit card - og at det var blevet aktiveret.

Der var bare lige et lille problem, nemlig at vi ikke har modtaget kortet og det maa saa betyde at der gaar en derude og bruger vores credit card. Fedt - ikke?

En af vores venner fik sin identitet stjaalet. Der var ansoegt om huslaan, credit card, bankkonto OG pas i hans navn. Idioten blev fanget da denne dukkede op paa paskontoret for at bevise sin identitet og prompte blev anholdt. I mellemtiden maatte den bestjaalne paent sidde hjemme mens hans kone og boern rejste til udlandet paa ferie, for han havde jo ikke noget pas. Der gik over et aar inden det hele gik i orden igen, ergo sukkede jeg dybt, da jeg hoerte hvad Lloyd havde at sige! Identitetstyveri er ingen spoeg!

Kort tid efter ringede han igen. Der var sket en fejl i banken. Kortet var aldrig blevet udstedt, men ville blive det prompte - sammen med en stor undskyldning!

PYHA, saa blev der alligevel en hvid jul!

Oh - og nu vi lige er ved det med identity issues, saa kunne jeg desvaerre ikke faa denne cartoon til at vise sig ordentligt paa bloggen, men den er helt sikkert et klik vaerd.
God weekend.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sådan noget med stjålen identitet tror man jo høre filmens verden til ... godt det bare var en fejl.

Tina - omme i London sagde ...

Ja, heldigvis var det bare en fejl, men det sker faktisk rigtig tit. Jeg kender personligt to det er sket for. Den ene fandt ud af det saa hurtigt at skaden var minimal, men som sagt fik den anden ca. et aar revet ud af sit liv, hvor han ikke kunne rejse, da han ingen pas havde og hvor han ikke kunne soege kredit, lave om paa sit huslaan eller evt. skifte bank. Det var virkelig noget rod. Banken var fantastisk gode, men ikke desto mindre er der visse ting, saa som problemet med passet, som de bare ikke kan goere noget ved. Gaet hvem der har en KAEMPE industriel shredder (ehmmm... saadan en maskine der klipper regninger etc til plukfisk, inden man smider dem ud)?

Anonym sagde ...

Uha ja fy for den! Det hedder en makuleringsmaskine på dansk Tina ;-)