30 december 2012

Boxing day - igen

Det har efterhaanden vaeret "Boxing day" i vores liv i over halvandet aar og man skulle mene vi for laengst er naaet til bunds i dem, men naar man er saa pernitten som mig med IKKE at flytte noget som helst ind, som ikke skal blive for evigt, saa tager det godt nok tid. 

I gaar ringede vores yngste datter for at hoere om ikke vi havde nogle kasser hun kunne faa til naar hun skal flytte om nogle uger. "Selvfoelgelig har vi det" proklamerede jeg og kom saa i tanker om at det var tomme kasser hun ville have...


Vi har stadig et haengeparti i vores lille kontor. ALT hvad der ikke er lynhurtigt og nemt at sortere er blevet stablet derind til finsortering. Rummet er egentlig af en rimelig stoerrelse, men ehmmm... gulvpladsen var efterhaanden blevet minimal; der var stadig en sti til printeren!


I loebet af i eftermiddag fik jeg kaal paa 8 kasser og fik ved samme lejlighed smidt en hel del maerkvaerdige tidsskrifter og andet papirroderi vaek. Puuuuust - som det lufter! :)

3 kommentarer:

Eva sagde ...

Det er godt at blive presset lidt :)

Pia sagde ...

Det tager lang tid at pakke ned, men det tager endnu længere tid at pakke ud og sortere. Billederne minder mig om det dødsbo vor søn købte for snart 13 år siden. Der var sandelig også noget at rydde op i. Alle rum i huset var pakket som dette værelse :-)

Tina - omme i London sagde ...

Eva - ja, det er det nemlig. :)

Pia - fordelen ved et doedsbo er at man bare kan smide ud. Ens egne ting skal igennem en helt anden "maskine" og DET tager tid! :)