04 juli 2012

Et hjem med klaver

I denne uge skal det regne i stride stroemme hver dag. Det betyder at arbejdet foregaar indendoers og det er simpelthen vidunderligt, for saa sker der bare ting og sager.


Vi opdagede ved et tilfaelde hvor klaveret skal staa, for der er lige praecis plads til det paa reposen. Jeg tror faktisk det staar rigtig godt lige der, for vinduet giver masser af naturligt lys, uden at blaende. Vi faar se, det kan naturligvis vaere at min elskede foretraekker at stille det andetsteds, men nu proever vi lige her i foerste omgang.


I dag blev stuen faerdig. Ja, det er egentlig ikke helt sandt, for vi skal stadig have sat fodpaneler op, men det faar vente til efteraaret eller et andet tidspunkt, naar vi har energien og lysten til at goere det faerdigt. Nu skal vi lige have ordnet en gardinstang og have flyttet sofaen ind, saa er vi vidst pludselig koerende i fransk vask og strygning.


Et sted skal alt vores skrammel jo husere, saa lige nu gaar det ud over gaestevaerelset. Det skal vi have lavet om paa inden for de naeste par uger, da vi, ikke overraskende, faar en del overnattende besoegende i forbindelse med olympiaden. Det lydet som et stort problem, men vi glaeder os helt vildt. Det er 100 aar og en sommer siden vi har haft lejlighed til at have besoeg hjemmefra.


I loebet af de naeste par dage skulle spisestuen gerne staa faerdig, saa vi kan faa kasserne ud af koekkenet og faa mange af dem pakket ud. Der bliver nogle kasser som bliver noedt til at blive staaende indtil vi faar koebt nogle moebler, som f.eks. boghylder, da vi ikke ejer en eneste. I det gamle hus var alle skabe og hylder indbyggede, saa vi ejer faktisk saa at sige ingen moebler ud over det aller mest noedvendige. Det bliver spaendende at finde noget der kan passe ind, men det kommer til at tage den tid det tager. Vi har ikke travlt. Vi har levet uden saa laenge, at vi sagtens venter laengere endnu.

6 kommentarer:

Eva sagde ...

Wow, sikke flotte gulve.
I dag flytter jeg! og jeg burde pakke i stedet for at blogge, men jeg skulle lige se......Og det er jo først kl 9, så jeg når det nok;)

AagePK sagde ...

Selvfølgeligt skal sofaen på plads, før man kan gå over til fransk vask og strygning, men gardinstangen?
;-)
Her skinner solen, døgnet rundt: vi er lidt udenfor Kirkenes, 500 meter fra den russiske grænse.

Fuur. sagde ...

Hundrede år og en sommer.
Du husker forkert min egen,
11 marts fra 14 til 16. var jeg på frokostbesøg, kort men godt!
Smart at sætte klaveret på repoen, med udsigt!
Bare sengen i gæsteværelset, er nogenlunde fri, når vi kommer til olympiaden, siger vi TAK.

Regitze sagde ...

hvor har I fået det flot, Tina! når jeg tænker på 'førbillederne' er det slet ikke til at fatte, at det er det samme hus. jeg er så vildt imponeret og glad på jeres vegne.

KirstenK sagde ...

Godt at få sofaen på plads så i kan tge et hvil fra alt det andet ...god weekend til dig!

Tina - omme i London sagde ...

Eva - tak skal du have, dem har vi ogsaa glaedet os til laenge! Jeg haaber flytningen gik godt.

Aage - da gardinstangen var sat op gik jeg fluks igang med fransk vask og strygning, for saa skulle gardinerne jo op. :)

Moar - det kan du regne med den er for hulen, hvor jeg glaeder mig!

Regitze - nej, vi fatter det heller ikke helt, men som det er dejligt. :)

Kirsten - tak og i lige maade.