02 september 2008

Aarets julegave til bogorme


Billedet har jeg laant her fra.
WOW - jeg har lige fundet aarets, eller rettere aartiets julegave! En digital bogholder (LOL - jeg ved ikke hvad ellers jeg skal kalde den), som kan holde 160 boeger paa een gang. En tre fire stykker ville nu vaere nok til mig, men 160 giver da lidt valg, hvis man er lidt vaegelsindet.

Jeg kunne saa godt taenke mig at se den i virkeligheden, men efter hvad jeg har kunnet se paa nyhederne ser den helt fornuftig ud og adskillige mennesker blev spurgt og syntes den var lige saa god at holde som en papirbog. Indtil videre har jeg holdt mig til papirboeger, da skaermen paa mine pda'er indtil videre har vaeret for smaa og fnattede til at laese mere end en kort email. Jeg har taenkt lidt paa lydboeger, men jeg kan godt lide at laese selv. Jeg kan lide at smage paa ordene og laese nogle linier eller hele afsnit flere gange, for lige som at faa pointen helt paa plads.

Sony reader - here I come!

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sådan een gad jeg godt at holde i hånden ... Og sikkert også eje!

Anonym sagde ...

Hmm, den ser spaendende ud, men hvad koster saadan en boerge?

Anonym sagde ...

...Hhmmm.... altså, jeg kan nu godt lide at holde en rigtig bog i hånden. Mærke siderne. Føle bogen. Dufte bogen... tage fat om en side og føre den fra højre til venstre... - Hvorfor skal alt være digitalt nu...?? Jeg ELSKER bøger.

Tina - omme i London sagde ...

Jeg har sandelig ikke noget imod boeger, tvaert imod, men taenk sig at kunne baere en hel stak med sig uden at have en hel masse at slaebe paa - og opbevaring bliver ogsaa minimalt...

Forresten, den koster omkring £200.

Unknown sagde ...

Du kan faa den her til ca $150 eller en Kindle fra Amazon til lidt mere. Jeg har holdt dem og de er smart, men ikke lige saadan nogen man ligger i sofaen eller ved poolen med. Nej, nu lyder det som om jeg ligger rigtig meget i sofaen eller ved pool'en.....hov, det goer jeg jo ogsaa:)

Tina - omme i London sagde ...

Hmmm... Kat, jeg maerker den komme naermere og naermere paa oenskesedlen.