24 august 2007

Uhmmm, nu er jeg maet


Raamsdonksweer; ligger det ikke godt i munden? Det synes jeg i hvert fald. Vi var saa heldige at finde en lille lokal restaurant i Raamsdonksweer, ved navnet Triangel, som serverede baade oerred og wienershnitzel i rigelige maengder og rimelig tjept nok til en flok rejsende, der skal naa en Eurotunnel. Sommetider har man lov at vaere heldig. Restauranten var temmelig lokal og maden lige saa. Vi fik f.eks. raa aeble skiver (ikke aebleskiver; forstaas...) i hvidloegssmoer og raa gulerod i ehmmm dressing til koedet. Oh OG personalet stod og storkvulmede i baren, mens de snakkede med de lokale. Maden smagte fortrinlig og vi fik endnu en oplevelse med hjem i tasken. Fedt. Oh, og nu er vi saa i Belgien. Det tager lang tid at blogge paa en mobil!

3 kommentarer:

Regitze sagde ...

jeg hører dig for mig:)
dagens ord: at storkvulme. du behøver ikke forklare mig, hvad det betyder. det er noget med at have det rart i bølgebarm.
god tur videre til hele slænget!

Anonym sagde ...

Host-host! Walbekom!

Tina - omme i London sagde ...

LOL Regitze - kvulmer man ikke I Kjoewenhavnstrup? For nu ikke at forklare for meget, saa vi jeg bare sige at de BESTEMT ikke har rygeforbud i Holland!