06 april 2011

Sol over land

Foraaret er kommet til London, saadan rigtig for alvor. Vi havde 21 graders varme i dag og selv foraarsfrakken og det lette toerklaede var for varmt!

Det laekre vejr fik barnet op i denne skoenne Dalifigur, som pludselig har fundet sig et hjem paa gaden. Jeg er sikker paa der er flere af slagsen, som jeg lige skal have fundet. Jeg er vild med Dali.

Alle Londons kontormus fandt en plads i solen i middagspausen. Godt nok var det varmt, men jeg laerer altsaa aldrig at forstaa hvordan folk kan sidde paa jorden i April maaned uden at blive syg!

Selv betjentene fandt tid til at nyde det skoenne vejr paa et gadehjoerne. (Undskyld den forringede billedkvalitet, men det skulle lige gaa lidt tjept!)

Efter sigende skal vi beholde det vidunderlige vejr over weekenden. Det er lige til at holde til!

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

ser forbi senere...kunne slet ikke se dine billeder :)

Irene sagde ...

'bedler'?

Grith sagde ...

Kan heller ikke se dine billeder ;-(

Kan du ikke sende lidt af det varme herover? Be Be??

FUUR. sagde ...

Ingen billeder her,
det er måske "varmedisen" der slører dem.
Misundelig--- nej--- det er ikke min stil. Ville bare gerne bytte vejr med jer. Med den hårde vestenvind vi har, kommer jeres vejr måske her forbi, i morgen.

Anonym sagde ...

21 grader? Æv, så bliver jeg misundelig. Gid det var her.... jeg kender en hel masse mennesker som venter MEGET utålmodig på at vi skal spille årets første rundboldkamp! Inklusiv undertegnede, selvfølgelig! :-D

Tina - omme i London sagde ...

Hmmm... de skal aabenbart ikke virke - SGU!