25 april 2011

Kindleaeg...

Min elskede synes jeg havde fortjent et paaskeaeg og hoerte vidst lidt forkert da jeg sagde at Kinderaeg er min yndlings. :)
Det goer ingenting - overhovedet ingenting. For hulen, hvor jeg glaeder mig til at have en noget lettere haandtaske, nu bogvaegten fluks er nede paa 247g!

Anbefalingen af lige netop den boglaeser kom fra min venindes soen - han er 10!

4 kommentarer:

Eva sagde ...

Jeg fik lov at prøve en Kindle, da jeg besøgte Canada sidste sommer. Den var fantastisk. Og god at læse på også udenfor i skarpt lys.
Tillykke med dit nye legetøj.

Annette sagde ...

Ja, der er jo godtnok en forskel på dit nye legetøj og så et Kinderæg, men på den anden side set, så er det jo ikke så ringe, at din elskede hørte forkert.

Du skrev til mig, at der ikke var læsetvang hos dig. Nej, nej, det er heller slet ikke det sagen drejer sig om ☺, det er at jeg er så nysgerrig, at jeg skal have det hele med. Sæt nu jeg misser et billede af Bebsen ☺ ☺.

Lotte sagde ...

Sikke dog en fantastisk gave!
Jeg håber du bliver lige så glad for din Kindle, som jeg er for min allerede :-) Jeg brugte lang tid på at finde ud af, hvilken ebogslæser, der passede bedst til mit behov, og jeg har ikke et øjeblik fortrudt. Min eneste umiddelbare anke mod Kindle var, at den kun kan læse mobi- og pdf-formater. Men med freeware som Calibre kan man jo omdanne alle andre ebogsformater til mobi, så vi er ikke længere begrænsede på nogen måde. Herligt!
Hvis du ikke allerede ved det, er der tonsvis af gratis bøger at hente på fx Gutenberg projektet. Jeg har skrevet en hel del om det her: http://allreiter.blogspot.com/2011/01/bger-og-filformater-til-kindle.html

Tina - omme i London sagde ...

Eva - tak skal du have. Den er parat til tasken i morgen tidlig! :)

Annette - he he, nej, sommetider er det ikke saa ringe med lidt forringet hoerelse. :) Mht laesetvangen, saa var det altsaa bare en vits, for her ER laesetvang! :)

Lotte - fedt, det skal jeg lige undersoege, for jeg vil gerne have nogle boeger paa dansk ogsaa. :)