02 april 2012

Solskin lokker

Min elskede havde en aftale i Covent Garden i gaar eftermiddags, saa vi hoppede alle tre paa toget og drog mod Charing Cross. Vi kunne sagtens lige naa en lille gaatur inden aftalen, som foerst var klokken 15.30.


Uden for St Martin in the Fields i Trafalgar Square moedte diverse grupperinger af disse skoenne traefigurer. Jeg kunne ikke lige se en forklaring paa hvem de var og hvorfor, men skidt nu ogsaa med det, for derfor kunne jeg jo godt nyde dem.


Folkene paa nabobygningerne er fast inventar, men det var da lidt hyggeligt at de havde faaet selskab i det paene vejr. :)


Paaskeaegsjagten fik en lille hjaelpende haand paa turen. Denne var haengt op og svingede som et pendul over det flotte underlag.


Turen gik op gennem China Town og videre op til Soho, hvor paaskeaegsjagten var i fuld action.


Jeg kunne ikke helt gennemskue hvordan dette aegs ophaeng virkede, men det tror jeg ogsaa den lille og meget ivrige knaegt jeg saa opdage den, var helt og aldeles lige glad med, han havde bare et aeg mere til samlingen. :)


Dette aeg fandt vi i Covent Garden og det tiltrak en hel del soede, smaa, beundrende boern. :)


Barbapapafamilien har faaet en renaissance, som jeg slet ikke har noget imod. Jeg skal altsaa have fundet en god dvd med dansk tale og Barbapapafamilien, som jeg kan dele med Bebsen. Hendes fru moder ringer til mig dagligt for tiden, for at fortaelle mig at hun slet ikke er nervoes over den forestaaende foedsel. Der er en uge til termin. :)


Det er ikke alle aeggene der er lige paene, men det er nu foerste gang jeg har set et dinosaurusaeg...


Et kokkeaeg har jeg heller ikke set foer.


Vi snuppede et braek i aeggeriet, mens min elskede var ved at faa ordnet sin telefon. Vi satte os paa en baenk og kiggede ud over, mens livet susede forbi udenfor. Det var ikke kedeligt!


Det var de sidste to aeg vi fandt saa til gengaeld. Det her mener jeg nok jeg kunne have lavet, helt uden at goere mig umagen!


Da vi naaede saa langt som til dette firser aeg fandt vi noget at spise og saa gik vi hjem. Vi var lidt brugte, efter en lang uge og en aktiv weekend. Denne uge byder paa bare fire arbejdsdage, saa vi overlever den nok. Nu maa det godt snart blive weekend!

2 kommentarer:

AagePK sagde ...

I havde måske fået Egg-nok?
;-)

Tina - omme i London sagde ...

Ja, lige praecis. :)