26 april 2012

Den klammeste toerke i mands minde

For en god uges tid siden udtalte eksperterne at store dele af England, London inclusive, er i den vaerste toerke siden 1976. Nu ved jeg ikke om der er nogen der kan huske det store klima topmoede i Koebenhavn, hvor vi fik tudet oererne fulde af problemerne omkring den globale opvarmning. En advarsel, som prompte var efterfulgt at den koldeste og hvideste vinter i mands minde. :)


Vores toerke har reageret akkurat lige saadan og regnen har staaet ned i stive staenger, lige siden 1976 var paa forsiden af avisen. I guder, som det bare regner og lige lidt hjaelper det, siger eksperterne, som faar en del gas i aviserne lige nu. 


For tre uger siden tog jeg et billede fra denne vinkel. Billedet var knap saa vaadt, faktisk var siderne af den lille flod toerre; det var de ikke idag! Billedet her er taget i morges, billedet nedenunder er taget i aften.


Vandet fossede og brusede og den stakkels braegende elg ved skovsoe stod i vand til oejnene. I maanedsvis har jeg vaeret saa bekymret for at den slet ikke kunne naa vandet - i dag fik den sin toerst stillet!

Ingen kommentarer: