26 november 2009

En strik

Lily Cole's "The North Circular" modewebshop og webside er genial! Shoppen hedder "The North Circular. "The North Circular" er navnet paa den nordre indre ringvej i London, i "The North" er der generelt koldt og behov for uldent strik og en "circular needle" er en rundpind, saa hvad bedre kan man kalde en serie strikvarer fra London?


Strikvarerne er Britiske hele vejen igennem og er haandstrikket af en flok hurtigstrikkere, som garanteret kunne strikke dobbelt saa hurtigt, hvis de strak paa dansk, eller "continental knitting" som vi kalder det her. Se dette lille klip fra BBC - jeg er vild med bedsterne!

4 kommentarer:

Marianne sagde ...

Kan du ikke se os sidder der i vores otium med bærbar og være strikkekoner for designers.... Det var simpelhen dagens smil for mit vedkommen. Nu ved jeg hvad jeg vil når jeg bliver pensionist - for det så godt nok dejligt ud :-)

Tina - omme i London sagde ...

Ja, det er sgi da droemmejobbet! Taenk sig at faa lov at sidde og strikke hele dagen og oven i koebet faa penge for det!

Min Bedstemor strikkede norske troejer for et eller andet firma, da jeg var barn. Det blev der mange varme vanter ud af. :)

Donald sagde ...

Den er go' med dig (undskyld mig) pigen på billedet fryser selv om hun har strik på.

:-)

Men der er stil over billedet, der er en længsel eller ventende attitude, som jeg simpelthen faldt for med et brag.

Tina - omme i London sagde ...

Donald - hun er bare saa doed charmerende. Hun er lidt specielt udseende, men det er vidst lige praecis det jeg godt kan lide; ja, altsaa ud over strikkeriet!