14 november 2009

November glad

Sommetider kan jeg komme i tanker om at jeg er det eneste menneske i verden der kan lide November. Paa Facebook, Twitter og alle mulige andre steder ser jeg folk brokke sig over November maaned, som aabenbart er uhyggelig lang, graa og traels! Saa taenker jeg paa Pia Raug og saa kan jeg da kun blive i godt humoer.

13112009227 Nu har jeg malet lidt paa et November billede jeg tog i morges – det er utroligt hvad man kan goere med et gratis billedprogram i dag!

Jeg vil male dagen blå
med en solskinsstribe på
vælge lyset frem for skyggen
gi' mig selv et puf i ryggen
tro på alting - selv på lykken
Jeg vil male dagen blå

Jeg vil male dagen gul
solen som en sommerfugl
sætter sig på mine hænder
alle regnvejrsdage ender
der står maj i min kalender
Jeg vil male dagen gul

Jeg vil male dagen rød
med den sidste roses glød
jeg vil plukke kantareller
løvetand og brændenælder
leve i det nu, der gælder
Jeg vil male dagen rød

Jeg vil male dagen grøn
dyb og kølig - flaskegrøn
sætte tændte lys i stager
glemme rynker, dobbelthager
håbe på mit spejl bedrager
Jeg vil male dagen grøn

Jeg vil male dagen hvid
nu hvor det er ulvetid
købe franske anemoner
for de sidste tyve kroner
lytte til Vivaldis toner

Jeg vil male dagen hvid
Jeg vil male dagen lys
strege ud og sætte kryds
jeg har tusind ting at gøre
klokken elve-femogfyrre
blev november hængt til tørre
Jeg vil male dagen lys

Teksten har jeg laant her fra.

8 kommentarer:

Tine - den kreative and sagde ...

Så er vi to. For jeg synes heller ikke, at november er så lang, som alle gerne vil gøre den til.

Det er rigtigt, at det som reglen regner meget i november, men så nyder jeg de få solskinstimer det mere og jeg sørger for at komme ud at nyde dem i naturen, hvis jeg har mulighed for det.

End videre bruger jeg november til at klare de sidste juleforberedelser så som at købe de sidste julegave samt pynte op.

Imens jeg arbejdede indenfor butiks faget nåede jeg jo stort set ikke andet end at være på arbejdet fra 6:00 til 20:00 hver dag inklusiv weekenderne i hele december måned og da jeg var bogholder var arbejds forholderne nu ikke meget bedre, fordi det indeværende regnskabsår skulle afsluttes og det nye skulle påbegyndes.

Anette sagde ...

Hm - jeg synes november er lang :P Men det skal ikke forståes sådan at jeg ikke kan sætte pris på dagene alligevel :P Smukt billede du har lavet ;-)

Nille sagde ...

Jeg har intet mod november eller nogle andre måneder for den sags skyld. Vores november er helt OK - vi har 14-17 grader og lidt regn ind i mellem... men det skal man jo have! Og så er det min fødselsdagsmåned... så der er intet at brokke sig over ;-)

Henny sagde ...

Jeg synes rigtig godt om Pia Raugs sang. Vi bruger den somme tider som fællessang til dimissionsfester på skolen. Teksten er jo lige til at gå til.

Men bortset fra det, så ser jeg ikke det helt store i november, men gennem den skal man jo.

Lone sagde ...

Vi er midt i november og har haft 3 ja 3 solskinstimer. Hvis det bare ville blive koldt og solen skinne lidt til os en gang imellem synes jeg november ville vaere ok (og jeg regner selvfoelgelig med solskin paa tirsdag!)

Laila sagde ...

Jeg syntes nu heller ikke at November har været lang indtil videre.. Tværtimod! Tilgængæld savner jeg solen.. Jeg har ikke set den i tre uger, så grå vil jeg gerne gå med til..:o)

Tina - omme i London sagde ...

LOL - saa jeg er den eneste saa? :)

Annette sagde ...

November, for mig er det forbundet med hygge, afslapning og anderledes aktiviteter. Og når vejret er som i disse dage, så er det et skønt måned ☺