01 november 2009

Aftenens lysekrone

En af vores venner havde inviteret os med til et velgoerenhedsbal i aftes. Overskuddet fra ballet skulle gaa til et hospital i Guyana, saa vi sagde ja tak og haabede at faa en god aften ud af det.

31102009078

Da vi gik ud af doeren for at tage til festen blev vi moedt af denne lille flok. De var vildt stolte over jeg ville tage deres billede og naar saa ogsaa chaufutten kunne diske op med et par stykker slik, saa var de videre til at gaa til naeste nabo.

31102009087Festen skulle holdes i Croydons Fairfield Halls og der var daekket op til baade dinner og dance under de store krystallysekroner. Ok, saa jeg praler med billederne er saa gode, men ehmmm… de er der!

Middagen var ikke den mest inspirerende jeg nogensinde har spist, men naar man tager i betragtning at den stakkels kok skulle vente over en time paa at servere maden, saa synes jeg sgu egentlig han gjorde det meget godt! Der blev skaalet og holdt taler til den store guldmedalje og det foeltes lidt som om aftenen aldrig skulle faa en ende.

Dancing Der var diverse underholdning i loebet af hele aftenen. Under spisningen var der en ung kvinde der sang som en fugl, men desvaerre lige havde haft en daarlig hals, saa maatte noejes med et enkelt nummer, saa hun blev afloest af en dame som blev introduceret med ordene “hun er en international stjerne – jeg har hoert hun er virkelig god”. LOL – sikken en introduktion. Hun er aabenbart vaeldig “international” siden selv conferencieen ikke havde hoert om hende!

Efter Hylona von Skraalstein havde myrdet alskens ellers udemaerkede sange (det var lige foer vi ikke engang kunne genkende “I can see clearly now the rain has gone"!) kom den soedeste lille pige paa omkring 5-6 aar og lavede en lille ballet. Hun var aftenens overraskelse og bragte vidst taarer til de fleste oejne rundt omkring i salen. Hun blev siden afloest af sin mor, som er en professionel danser og smuk som jeg ved ikke hvad.

Endelig blev det tid for alle vi andre skulle danse – og som vi gjorde!


Watch Electric Slide in Educational  |  View More Free Videos Online at Veoh.com

Marcia Griffiths “It’s electric” kom paa anlaegget og pludselig blev hele dansegulvet transformeret. Alle, tykke saavel som smalle – unge saa vel som gamle, sorte saavel som hvide kastede sig fluks ud i “the electric boogie” danseroutinen, som hvis du er uheldig nok til IKKE at have oplevet (den er fast foede ved engelske bryllupper og store fester) saa klik lige paa videoen ovenfor, som er en jeg fandt paa Youtube. Vi grinede saa taarerne trillede!

01112009088 Under en af aftenens sidste danse blev ballonnettet loest og en barnlig sjael spredte sig paa dansegulvet. Det er da ikke til at staa for en stor luftfyldt ballon – den skal da have et dask. :)

01112009090

Endelig indendoere stillede vi skoene og skyndte os i seng, for det var blevet sent. Alligevel blev klokken over 11 foer vi fik oejne i dag, men saa var vi ogsaa udhvilede.

5 kommentarer:

Lene sagde ...

sådan en dans vil jeg også have i Danmark :-)

Tina - omme i London sagde ...

Lene - det er et spoergsmaal om at indfoere den. Den er ikke den mest komplicerede dans nogensinde, omend omstridt! Ham der lavede den har taget videoer ned fra Youtube hvor han ikke synes folk dansede den korrekt! Sikken en sippe! Laer mere her:
http://www.the-electricslidedance.com/

Conny sagde ...

Her i Viborg har vi en lysekrone i teatret som er 100 år, som jeg glæder mig til, at vise dig næste gang jeg kommer der,hvis jeg nu skal "prale bare lidt" er ingen i London så flot som den.

Tina - omme i London sagde ...

Pral du endelig, jeg glaeder mig meget til at se den! :)

Astrid sagde ...

Hej Tina,

Jeg faldt lige over denne, og den er jo som skabt for dig LOL

http://www.hulu.com/watch/10329/saturday-night-live-chandeliers

Håber du kan se den over i London

KNUS
Astrid