01 januar 2009

Spaghetti con le salsicce cocktail

Jeg kom pludselig i tanker om at vi slet ikke havde faaet lavet noget aftensmad. Ja, det lyder maaske maerkeligt i de fleste menneskers oejne, men vores spisevaner er lidt alternative. Vi har ingen smaa boern laengere, som skal spise til en bestemt tid og der er ingen af os der gaar haardt op i den slags. I loebet af ugen staar min elskede for madlavningen og den staar som regel parat naar jeg kommer fra arbejde, men i weekenden, hvor jeg staar for bestillingen bliver det af og til noget tilfaeldigt!

Vi havde faktisk snakket om tidligere paa dagen at vi bare ville snuppe en enkelt pastaret til aftensmaden i dag, saa det havde jeg siddende i baghovedet. Jeg satte en grydefuld vand over, taendte ovnen og gik saa ud og ordnede lidt vasketoej (uden yderligere overraskelser...), mens vandet kom i kog. Da vandet kogte opdagede jeg selvfoelgelig at vi naesten var loebet toer for pasta og saa maatte jeg have gang i den alternative tankegang. Heldigvis havde vi da masser af spaghetti, saa der kom spaghetti i gryden i stedet.


Jeg opdagede en enlig daase cocktail poelser (fra Tulip, men med fransk skrift - hvor i alverden kom de fra?) i skabet, ved siden af den daase majs jeg haeldte i og inden laenge stod den velkendte Italienske ret "Spaghetti con le salsicce cocktail" paa bordet. Velbekomme!

3 kommentarer:

Marianne sagde ...

Det lyder meget som vores liv. Efter datteren er flyttet så er det sparsomt hvad der kokkereres. Og når jeg går igang så bliver portionerne for store - og så får vi varmemad dagen efter..... Men jeg elsker som dig at hive ned fra skabene og finde på :-)

Madame sagde ...

Det lyder som den kendte opskift 'nøden lærer nøgen kvinde at spinde' - den bruger vi også flittigt hjemme hos os :-)

Tina - omme i London sagde ...

Marianne - sommetider snakker vi om at vi er som et par (genbrugs...) teenagere, der bare snupper hvad nu lige er nemt, men helt aerligt, saa har vi haft vore aar af "tre maaltider om dagen - og helst til en bestemt tid".

He he Madame - ja, spaghetti, daasetomater, ost, majs og cocktailpoelser har jeg som regel paa lager - for noed laerer nemlig noegen... :)