20 januar 2009

Omvej

Jeg havde egentlig lovet mig selv at jeg ville gaa til en anden station end den saedvanlige i dag, da jeg synes det var lige skrapt nok at jeg ikke kunne komme ombord paa toget i gaar, fordi det var saa fuldt.


Jeg var tidligt oppe og gik derfor en anden vej end jeg plejer. Der er et virvar af stier rundt omkring os og jeg snuppede en af dem vi normalt bruger naar vi gaar tur og gik saa en anden vej ind igennem industrikvarteret.
Der ligger et vandvaerk lige der hvor man drejer ind i industrikvarteret. Jeg kalder det altid for det lokale atomkraftvaerk, for jeg synes simpelthen det ser saa skummelt ud. De var ved at bygge det, da vi flyttede ind og jeg var ikke heeeelt sikker paa hvad i alverden det var. Jeg forhoerte mig hos min nabo som kunne berolige mig med at det bare var et vandvaerk. Han bor naesten nabo til baestet og korsede sig da han hoerte om mit overnavn til stedet. :) Efter sigende lyser det ikke groent om natten...

Halvvejs igennem industrikvarteret ligger London Recycling Centre, altsaa en genbrugsplads. Jeg stod lidt og kiggede paa deres baal og taenkte paa alle de skraldespande vi efterhaanden har i brug og at vi stadig mangler at faa gang i den sidste. Hmmm... det skal vi altsaa til at have ordnet, for det er naesten umuligt efterhaanden at koebe skraldeposer der kan passe i skraldespanden.

Mine skraldespandstanker og autopiloten ledte mig til den saedvanlige station (snak om vanemenneske!). Heldigvis kunne jeg vaere paa toget i dag, saa helt galt gik det ikke. :)

5 kommentarer:

anjoe sagde ...

Endelig ses et sted, som jeg absolut intet ønske har om at kikke nærmere på. Ellers er besøg på din blog kun tilføjelser på tilføjelser over steder, jeg må opleve, hvis turen gik til London ;-)

Lene sagde ...

En omvej til den normale tilstand

Tina - omme i London sagde ...

LOL anjoe - og taenk sig, det er lige saadanne steder jeg elsker at luske rundt og tage billeder. :)

Lene - i dag gik jeg ogsaa til den saedvanlige station. SUK - man skulle tro jeg elsker at blive mast!

Unknown sagde ...

Lige nu tales der meget om det varme vand her, mange køres med for lave vandtemperaturer som gør at der kommer bakterie i det varme vand,der gør folk syge,man mener der død 20 om året i Danmark af Legionærsyge

Tina - omme i London sagde ...

Uaaarghhh - det er da rigtig farligt. Jeg kendte engang en der overlevede legionnaersyge, men han havde problemer med at tale og loed som en der havde haft en hjernebloedning. Han var ogsaa blevet mere langsom i fysikken, men fik at vide at han skulle vaere rigtig glad for han overhovedet overlevede! Han havde faaet sygdommen i et hotel i Graekenland.