27 december 2008

En tur paa udsalg

Billedet har jeg laant her fra.
Vi tog et smut til Croydon i dag, for at kigge lidt paa udsalget. Der var udsalg saa det battede til en ting og vi kom da hjem med nogle faa ting, blandt andet fidus til at have min laptop i. Den fandt vi i en ny forretning, som vi haaber vi faar lov at beholde rigtig laenge, nemlig den svenske og geniale forretning Clas Ohlson. Jeg har aldrig hoert om forretningen foer og vi gik udelukkende derind, fordi de reklamerede med de er svenske! Personligt synes jeg Sverige skulle have bestillingen at regere hele verden, for de er da geniale til naesten alting og de smaating de ikke kan finde ud af kan de garanteret faa folk til at goere selv - det virker da i Ikea.




Vi gik igennem high street institutionen Woolworths, som er gaaet bankerot efter naesten 100 aar paa den engelske high street. Butikkerne lukker over den naeste uges tid og saa er det goodnight for dem. Der var saa at sige INTET paa hylderne og selv mange af hylderne havde "sold" klistermaerker paa dem. Det er soergeligt at se en forretning som Woolies, som den populaert er kendt, lukke, men de har ikke fulgt med tiden og med den oekonomiske situation som den er lige nu bliver de ikke de eneste der kommer til at dreje noeglen om. Det bliver interessant at se hvad der dukker op i Woolies' sted paa vore high streets.

Jeg naaede at faa et par sko og et par bluser med hjem ogsaa, til naesten ingen penge, saa nu kan vi sige vi har vaeret paa udsalg.

4 kommentarer:

Sifka sagde ...

Det er måske lidt ligesom dengang Dalle Valle drejede nøglen om?

Der er også så småt kommet gang i udsalget herhjemme, men det springer nok først rigtig efter nytår.

Tina - omme i London sagde ...

Jeg taenkte faktisk paa at det maaske kunne sammenlignes, men jeg tror ikke Dalle Valle var saa udbredt i DK, som Woolies er (var!) i UK. Der er en paa enhver high street med respect for sig selv. :)

Anonym sagde ...

Det er lidt trist, at den såkaldte finanskrise har så mange kedelige konsekvenser. Men ok, hvis de haltede uhjælpeligt bagud, var det måske kommet alligevel?

Tina - omme i London sagde ...

Ellen - jeg tror det er et spoergsmaal om hvem kom foerst, hoenen eller aegget, men trist det er det. 27,000 folk mister deres arbejde, naar samtlige ca. 800forretninger lukker. SUK!