24 juni 2008

Dagens lunch time vandring

Lige inden jeg skulle gaa til lunch kom denne lille fyr og besoegte mig. Han hedder Adrianou, er 3 aar gammel og skal nok blive noget ved musikken en dag. Han har attitude, den knaegt. :)

Jeg havde set at Cityboy skulle komme til boghandlen lige over for mit kontor for at signere kopier af hans nye bog, saa jeg smuttede over og koebte et eksemplar.

Den unge mand var naesten begravet i boeger og der stod faktisk ogsaa en helt paen maengde folk og ventede paa at faa en autograf i bogen. Jeg strammede mig op og ventede taalmodigt til det blev min tur.

Gutten foer mig havde arbejdet med Cityboy, saa han fik et laengere kapitel om hvem der havde vaeret for at faa autograf og blandt andet naevnte han at tre compliance officers fra hans gamle firma havde vaeret der for at koebe bogen, men ikke ville have hans autograf. Da jeg kom til spurgte jeg om han ville skrive i en compliance officers bog og han stirrede skraekslagen paa mig "you weren't at Dresdner's, were you?" Nej, svarede jeg og saa lettede han op igen og skyndte sig at skrive i min bog. "I hope you enjoy it", sagde han "so do I", svarede jeg og gik ud paa jagt efter noget lunch.

Min kollega og jeg var enige om at vi hurtigt ville gribe noget lunch, for saa at gaa til Barbican for at nyde den medbragte. Som sagt, saa gjort og snart var vi baenket i solen.

The Barbican er altsaa noget helt specielt og naar jeg faar raad, saa koeber jeg en lejlighed der. En med en ordentlig balkon, mindst to sovevaerelser og udsigt over soeerne!

Ja, jeg beder ikke om meget, men naar man skal give en halv formue for faa m2, saa vil jeg sgi ogsaa have noget for pengene!

Jeg elsker at der haenger planter ned alle vegne og at der er saa meget vand. The Barbican ligger ikke ret langt fra floden, men den kan ikke ses der fra, men saa har de da heldigvis arrangeret deres egen flod. Der er mange forskellige fugle og mange fisk i soeerne og saa bliver de holdt saa smukt med anemoner og hvad ved jeg.


Min kollega har arbejdet i omraade i over 3 aar og har aldrig vaeret i the Barbican foer! Det er ikke sidste gang vi har spist lunch der. :)

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hold da op, Tina, hvor flot. Endnu et godt tip til næste London-besøg. Har heller aldrig været der, selvfølgelig hørt om det, men aldrig vidst, at der er så smukt.

Anonym sagde ...

OKOKOK, så går vi om i Barbican igen engang, men jeg fortrækker nu Brick Lane! ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Solvejg, det er en helt speciel slags smuk, men jeg er vild med det. For oevrigt, tak for din email. Jeg svarer lige pludseligt!
Irene, vi tager da bare begge dele...