25 juni 2008

Saa er der Pimms!

Min veninde inviterede til Pimms i Exchange Square. Det kunne jeg ikke sige nej til, saa jeg skyndte mig der om og ganske rigtigt stod der en kandefuld paa bordet!

Lige ved siden af Pimms baren er der en croquetbane og manden med den hvide hat gaar og hygger sig med at instruere de mange city workers i hvordan man spiller saadan noget. Det er saadan en hyggelig lyd at lytte til. Trae mod trae og glade tilraab.

Da jeg kom hjem fra arbejde opdagede jeg der var gevinst i haven.

De lilla valmuer, som jeg troede var roede, men viste sig at vaere lilla, staar paa spring. De springer vidst altid sent ud, men saa faar de tilgaengaeld saa mange blomster at jeg kan tilgive dem naesten alt.

Gad vide om jeg nogensinde faar nogle roede og evt. nogle gule saaet?

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Tina - det her er morsom - eller et el. andet. For en del år tilbage, tog jeg frø af en lille valmue i en baggård i Stege. Har ved gud grød ikke set nogen tilsvarende, og så viser du en i London. Altså, altså.
Mine er ikke så langt endnu, men jeg håber inderligt, at kan vise et bed fyldt med lilla og lyserøde valmuer. Hvis og så fremt i fald, vil du så have nogle lyserøde frø?

Unknown sagde ...

morsomt - skulle der stå :D

Tina - omme i London sagde ...

Du skulle have set mig i hovedet da de her sprang ud lilla, det foerste aar. Jeg havde faaet froe af min svigerinde, som har nogle knaldroede valmuer. Hvad hun havde glemt var at hun havde givet mig froe fra hendes venindes have. - oh, og JA TAK!
P.S. Jeg har fundet det der du ved nok. Skal sende den i weekenden. :)