28 april 2008

Aftenens godnatbillede(r...)

Himlen har vaeret saa dramatisk i dag at jeg slet ikke kan lade vaere med at bringe en serie himmelbilleder, naah ja, og et enkelt blomsterbillede. Maaske man skulle proeve lidt forandring? Indtil da kommer billederne lige. :)

I morges kunne jeg se himlen trak op til narrestreger. Desuden skulle jeg lige have kigget lidt naermere paa uheldsstedet, for jeg hoerte nemlig godt nogen hamre ind i den "keep left" fidus der staar ved rundkoerslen lidt fra vores indkoersel!


Da jeg steg af toget i aften havde det lige regnet og jeg blev moedt med den soedeste og mest bedoevende duft, som jeg fluks genkendte.
Inden for faa sekunder havde jeg ogsaa fundet ophavsmanden til duften - nemlig en lille syrenbusk, som staar lige ved trappen. Ih, hvor blev jeg glad. Jeg elsker syrener og kan naesten ikke vente til min egen bliver til et stort trae!

Himlen over stationen saa dramatisk ud! Det gik staerkt med farvernes forandring af udsigten. Fra den ene side af broen til den anden var der en kaempe forskel!

Da jeg naaede op ad stien moedte denne smukke og roede himmel mig. Jeg skyndte mig saa meget jeg kunne, for at se om jeg mon kunne naa hjem og snuppe et par ordentlige billeder af det.
Jeg var ikke helt hurtig nok...

Men naaede da at faa et par skybilleder i kassen. De var egentlig ikke nogen videre succes, men de giver da en ide om dramaet der udfoldede sig over London.

Lyset er saa maerkeligt, men smukt, naar himlen opfoerer sig saadan.

Det er som om alle farverne bliver ekstra staerke og aebleblomsterne var naermest hamrendes pink!
Det saa lidt ud som om der var ild i husene paa den anden side af sportspladsen, men det jeg saa ingen roeg, saa mon ikke det var ganske uskyldigt?

Et par enkelte pinseliljer (tror jeg det er) holder stadig krampagtigt formen, men de synger godt nok paa sidste vers.
Birken der imod gror og skyder, saa det er en fryd. Min ene svigersoester er Finne og jeg taenker paa hende hver gang jeg kigger paa det trae. Hun er helt syg med birk og saa glad for vi har en i haven, til minde om hende. :)

Vores gule pom pom (aner ikke hvad den hedder det er bare mit navn) blomst staar i fuldt flor, men den gider ikke fotograferes ordentligt i saa lavt et lys; den vil helst lyse selv!

Clematissen fra naboens have har ingen saadanne nykker. Den gror og den gror og saetter alle blomsterne paa vores sydvente vaeg. Fedt!

Wisterien er ogsaa saa smaat ved at vaere i blomst, saa i denne weekend maa jeg sidde parat til biens ankomst!
Nu maa jeg vidst hellere daffe i seng, for uden soev og drikke (har faaet min godnatkaffe) duer heltinden ikke! G'NAT!

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sikke da en billedserie, Tina!!! - og hvor er I dog meget, meget længere fremme med at "sætte blomster på" ... Herhjemme blomstrer syrenen jo som regel først sidst i maj (og i forbindelse med min fødselsdag og er derfor tæt forbundet med netop glædelige (fødselsdags)stunder for mig). Den er også én af mine absolutte yndlinge - jeg venter akkurat lige som du på, at mine to 1½ m høje træer bliver til kæmper :-)

Lene sagde ...

håber du sov godt, og tak for billederne. Det var en dejlig aftenstur :-)

Unknown sagde ...

Flotte himmelbilleder Tina - det er så smukt, så smukt. Håber du fik en god nats søvn.

Susanne and Michael sagde ...

Hej Tina, nej hvor ville jeg gerne se og nyde duften af syrener, der er bare ikke noget bedre, gad vide om de kan overleve i Indien, jeg tvivler.

Tina - omme i London sagde ...

Ja, syrenerne er altsaa noget helt fantastisk. Jeg forbinder dem med skolen paa Fur, hvor vi havde nogle ualmindelige flotte og store nogen af slagsen. Jeg synes ogsaa at huske at de blomstrede i den sidste maaned inden sommerferien. Vi ligger det laengere syd end DK og saa har vi et mildere klima baade pga at London er en stor varm by og pga ehmmm... hvad hulen det nu er for en stroem der snor sig om det sydlige Irland og England og goer Irland saa vaad og groen som den er.
Susanne - mht. Indien, saa maa det vel komme and paa hvor i Indien man er, for nogle steder maa da have klima lig vores?