14 marts 2008

Dagens lunch time vandring

Dagen's lunch time vandring gik til Coleman Street. Det er der saadan set ikke noget usaedvanligt i, da det er et par hundrede meter fra kontoret. Grunden til jeg gik den vej, var at jeg, som stemmeberretiget, var inviteret til "the wardmote" i Coleman Street Ward club. Moedet skulle holdes i "The Armourer's and Brasier's hall", som er en utrolig flot gammel livery hall.

Et saadant moede er normalt ikke specielt ophidsende, men i dag foregik det lidt anderledes end normalt, for da vi naaede til doeren stod der en og gav loebesedler ud, med information om at vedkommende ville stille sig op til valg - og proeve paa at vaelte Sir Robert Finch af pinden! Det er helt vildt usaedvanligt, naermest uhoert at challenge en Alderman paa den maade, men det er fuldt ud lovligt og fik virkelig committeemedlemmerne til at ranke ryggen lidt og taenke lidt over hvor vidt de maaske traengte til lidt nyt blod. Den normale process er at henvende sig til the Alderman og lade ham vide personligt at man har taenkt sig at stille op som kandidat.

Jeg glaeder mig til at se hvad den nye kandidats webside byder paa om et par dage, naar den gaar live - og saa faar vi se om Sir Robert bliver slaaet af den pind han har siddet paa i 16 aar!
Sir Robert er en rigtig fin fyr. Han var Lord Mayor of the City of London i 2003 og har mange aar paa bagen i det officielle vaesen i City of London. Han var noget rystet over slagets gang. Nu faar vi se hvad der sker ved valget, men spaendende bliver det!

Ingen kommentarer: