27 august 2012

Hoestvejr

Paa mirakuloes vis fik vi noget helt fantastisk hoestvejr i de foerste tre uger af August. Det var noget mere end vi havde forventet, efter det vaade foraar/sommer vi havde haft indtil det punkt. 


Da vi var i Danmark i sidste weekend koerte landmaendene i hoejt gear alle de steder hvor vi kom frem. Vejret var bare fjong og markerne stod og svajede, med store fede aks. Uden overhovedet at have nogen form for ekspertise paa omraadet, vil jeg vove den paastand at markerne stod specielt godt, men afgroederne har da ogsaa faaet noget vand!


Paa Skivekanterne var der heftig aktivitet i markerne, hvor groederne knap var i hus, foer nye var i jorden. Jeg elsker at se processen og er og bliver bare en bonderoev, der ville oenske jeg lige kunne snuppe en mark, mens landmanden fik lov til at tage sig en slapper.


Jeg maa noejes med det vi har at rive i paa hjemmeplan, hvor graesset i dag blev klippet for foerste gang. Ja, vi har bare den ene lille stribe indtil videre, men lidt har ogsaa ret. Graesset var egentlig lidt for vaadt og saa var det saftigt som bare pokker, da det jo er helt nysaaet - men klippes skulle det!


Den anden aften saaede vi plaenen, som forhaabentlig har taenkt sig at vokse sig groen og taet paa ingen tid, akkurat som den foerste lille bane. Vi ender sgi da med at faa en have ud af det!

3 kommentarer:

Eva sagde ...

Sød lille græsmark I har der:)

Vær du glad for, at det ikke var denne weekend, du var i DK. Skybrud har hærget, så der var bestemt ikke basis for høst:)

AagePK sagde ...

Med det hartkorn, du har, burde du da investere i en slåmaskine, en høvender og en ballepresser, og så levere til elefanterne i Kew Gardens!
;-)

KirstenK sagde ...

Sikke dog en lille sød plæne du har der...den nysåede skal nok snart komme efter det er jeg sikker på...god mandag til dig!